Biološki tretman lica – sve što treba da znate o njemu

Biološki tretman lica podstiče cirkulaciju i vraća svežinu vašem licu, dekolteu i vratu. On se prilagođava trenutnim potrebama kože. Biološki tretman lica podrazumeva masažu lica, piling, kao i nanošenje seruma koji će vašem licu pružiti posebnu negu.

Ko može da ide na biološke tretmane lica?

Na biološke tretmane lica mogu da idu i mlađe i starije žene, a on je takođe prilagođen i svim tipovima kože lica. On nije previše napadan i nije skoncentrisan samo na bore, zbog čega bi posebno odgovarao samo starijim ženama. Takođe, na njega mogu ići i devojke i žene sa problematičnom kožom jer ne sadrži nikakve invazivne metode. Biološki tretman lica je samo ozbiljniji vid nege lica.

Čemu služi?

Biološki tretman lica može efikasno da uspori starenje i da hidrira i osveži vašu kožu. On ima hranljivo dejstvo, koje neguje vaše lice. On vraća koži svežinu i mladolikost.

Šta tačno predstavlja biološki tretman lica?

Biološki tretman lica se sastoji od nekoliko faza. On uključuje masažu lica, čišćenje kože, pilingovanje, hidrataciju i revitalizovanje kože lica. Dakle sve u jednom tretmanu. Biološki tretman lica je bezbedan i jednostavan tretman koji će vam pomoći da se opustite i osvežite. Biološki tretman lica je idealan kao prvi tretman koji ćete uraditi u životu, jer nije agresivan i invanzivan.

Ostavi svoj komentar