Kožne jakne za muškarce, uvek pravi izbor

Kožna jakna bi mogla da se upiše u neizostavan odevni komad, kada pričamo o muškoj modi. Kožnu jaknu možete da nositi u različitim odevnim kombinacijama. Ona ne izlazi iz mode, ona je večni komad odeće. Ona je dobar odabir, ako želite da postignete pravi mačo luk. Mi imamo nekoliko primera, kako da kombinujete kožnu jaknu.

Braon kožna jakna, u jednom elegantnom izdanju. Da nije obavezno na ovaj kroj jakne, tkzv motorke, poneti običnu pamučnu majicu, pokazuje sledeći primer. Elegantna košulja, sa sve kravatom i jakna motorka, napravili su jedan fešn muški modni luk. Ovako odeveni možete na posao, poslovni sastanak, večeru ili noćni provod.

Zatim primer nešto klasičnijeg stila. Braon kožna jakna, sa ruskom kragnom. Kežual varijanta, u kombinaciji sa duksericom, i karirom košuljom. I sve to sa džins pantalonama. Moderan i udoban stajling za svaki dan.

Skroz crna odevna kombinacija, sa kojom definitivno nema greške. Crna kožna jakna, sa istaknutim srebrnim, tj metalnim rajsferšlusima. Ispod crna rolka, crne pantalone, crne cipele i moderne naočare za sunce. Klasika, koja nikada ne izlazi iz mode, a ostavlja utisak. Ovako odeveni spremni ste za sve prilike, za odlazak u dnevne šetnje, do odlaska na rok koncert.

Slična odevna kombinacija kao predhodna. S’tim što je ovaj momak odabrao jednostavnu, pamučnu belu majicu. Liči na rok stil. Tome su doprinele kožne pantalone, i srebrni lanac oko vrata. Večni model jakne se najlepše kombinuje sa jednostavnim majicama. Da li ćete dole obući farmerke, crne pantalone ili kožne, zavisi od vašeg stila.

Crna motorka je jedan od prodavanijih muških odevnih komada. Ne čudi nas, sobzirom da se ovako lepo kombinuje. Iscepane džins pantalone su hit i ove sezone. Uz to čizme motorke, koje najbolje idu uz ovakvu jaknu. Ispod jakne dezenirana košulja i lanac oko vrata, da upotpune ceo luk. Šešir je svakako došao kao šlag na tortu, kada je ovakav stil u pitanju.