Spavaće sobe – ideje za uređenje koje možete iskoristiti u vašem domu

Ne bi se spavaća soba zvala tako, da odmor u njoj nije osnovna stvar. Ali s obzirom da u spavaćoj sobi čovek provede dosta vremena za života, bitno je da ona bude lepo uređena po našoj meri, jer ona treba da bude i naša oaza mira. Mi vam dajemo predloge nekoliko različito uređenih spavaćih soba, ali sve one imaju jedan zajednički element. Krevet, da naravno da ste i vi to pomislili, ali nije u pitanju samo krevet, već i sama konstrukcija na njemu, koja ga čini drugačijim i može uticati na osećaj komfora i ušuškanosti.

Naš prvi predlog je jednostavno uređena spavaća soba u kojoj se krije puno topline. Mešavina bele i bež boje i drveta sa zelenilom, daje prostoru svežinu. Da sve bude još interesantnije, ovaj beli krevet ima istu takvu belu, konstrukciju. Slika koja visi na zidu ima drveni ram, s tim da ram od kreveta daje dodatnu dubinu ovoj umetničkoj slici, jer deluje kao da je njime uokvirena i dobije se raj efekat trodimenzionalnsti.

Sledeća je elegantna crno-bež, braon spavaća soba. Ovoga puta krevet ima crnu konstrukciju i možda biste pomislili da deluje grubo, ali ova slika je dokaz suprotnog. Crno-bele slike su dodatni dekor kao i kristalni luster koji visi sa zida negde po sredini kreveta.

Dolazimo do jedne moderno uređene spavaće sobe u kojoj je milina provoditi vreme, gledati filmove i uživatu. Do sada smo imali krevete sa četvrtastom konstrukcijom, ovde je sutuacija malo drugačija, jer ovaj krevet ima polulučnu konstrukciju. Složićete se da cela soba zahvaljujući krevetu ima dubinu. Ispred samog kreveta vidite dva mala taburea, koja stoje sjajno u svakoj prostoriji vašeg stana. Mogu biti deo i dnevne sobe.

I za kraj imamo dve starinski uređene spavaće sobe. One su sličnog stila. Osim tepiha koji su toliko dekorativni, tu su i posteljine koje privlače pažnju. Kreveti imaju konstrukcije od kovanog gvožđa i sami vrhovi konstrukcije su kitnjasti, u skladu sa celokupnim stilom sobe.

Ostavi svoj komentar