Kako dekorisati kamin

Kamin greje, ali i krasi kuću ili stan. U današnje vreme možete da birate kakav kamin želite. Da li kitnjasti, moderni, beli, crni… Zatim, da li pravi, ne bi li u zimskim danima služio, ili kamin koji će da služi samo kao dekor. Ako imate u stanu neki ćošak ili slobodno parče zida, porazmislite o kaminu. E sada, sobzirom da se bliži nova godina, mi imamo nekoliko predloga, kako dekorisati kamin.

Jednostavan beli kamin, sa kitnjastim ornamentom na vrhu kamina. I ispred njega, ovako sladak dekor. Mali Deda Mraz, koji je došao da se ugreje uz vatricu, nekoliko poklona, uvijenih u dekorativni papir, venčić i neizostavne šišarke. Predivna dekoracija, koja je unela novogodišnju toplinu i oplemenila ovaj dizajnesrki jednostavan kamin.

Još jedan kamin modernog dizajna, bez kitnjastih elemenata. Neko bi rekao da dom koji krasi ovakav kamin, ne može da ima toplinu. Greška. Novogodišnji detalji oko kamina, napravili su ušuškanu atmosferu. Opet su pokloni ti koji služe kao fantastična dekoracija ispred kamina, a na samom kaminu dekor od drvenih slova, u stilu božićnih praznika.

Pravi kitnjasti kamin, tamno sive boje, sa ornamentima. On je sam po sebi dovoljno dominatan u prostoriji, pa nema potrebe da na njega stavljati dekor ili girlande. Najlepše da ovakav kamin, ostane takav kakav jeste, a uz njega da stavite novogodišnju jelku. Predivno idu i neizostavne lampice, jer istaknu tamnu boju kamina, i daju glamur poklonima ispod jelke, koji su upakovani u zlatnim nijansama.

Jednostavan beli kamin, sa mermernim delom. Oko njega girlanda sa lampicama, tri svećnjaka, koja daju svečani momenat ovaj novogodišnjoj dekoraciji. Pored samog kamina, sa obe strane, nalaze se dve drvene daske, sa crvenim natpisom JOY. Moramo da primetimo, da se okrugli sat, divno slaže sa celom dekoracijom i daje pečat ovom slatko uredjenom kutku.

Ako se dvoumite na koji način da ukrasite kamin, mi vam predlažemo novogodišnje čarapice. Sa njima nema greške. Veliki je izbor novogodišnjih čarapa, a vi ih birate, prema stilu kamina, prema stilu dekoracije. Ako želite pravi novogodišnji dekor, onda vaš izbor treba sa budu crvene čarape ili dezenenirane, crveno zelene.. Ako je vaša dekoracija, modernija, svedenija, birajte i takve čarape. Skroz bele, pletene, vunene čarape sjajno idu uz nešto moderniji stil uredjenja.

I za kraj, jedan glamurozni novogodišnji dekor. Kamin koji ne greje, već samo služi kao dekoracija, izgleda predivno sa bogato okićenom girlandom. Ispred kamina isti takav venčić i dva zlatna fenjera. Na samom kaminu se nalazi ogledalo sa zlatnim ramom, a pored raskošna novogodišnja jelka. Elegatno i svečano izdanje ovog naizgled jednostavnog belog kamina.