Enterijeri iz serije „And Just Like That“ privlače posebnu pažnju

Kultna serija „Seks i grad“ (Sex and the City) je pored svojih urbanih priča, privlačila pažnju i modernom odećom, a nastavak ovog serijala „And Just Like That“ preusmerio je pažnju sa mode na nameštaj i dizajn enterijera.

Manolo Blanik (Manolo Blahnik) cipele pale su u zaborav pored Šarlotinih i Kerinih tapeta i nameštaja. I možda su se dobro poznati likovi promenili, ali su zadržali svoj osećaj za stil. Serija je snimana na 25 različitih setova u Njujorku, a svi stanovi i enterijeri su posebno kreairani za seriju. Dizajner produkcije serije Migel Lopez-Kastiljo (Miguel Lopez-Castillio) i dekoraterka Kerol Silvermen (Carol Silverman) pažljivo su analizirali sve likove i u skladu sa različitim ukusima junakinja, stvorili su predivne domove i prostore.

Pogledajte očaravajuće enterijere iz serije.

Kerin i Zverkin stan

Dneva soba i trpezarija u seriji, više su uređene u Zverkinom stilu, sa tamnijim tonovima i geometrijskim ukrasima i figurama. U stanu, na centralnom mestu možemo videti i Zverkinu kolekciju ploča i stereo uređaj. Spavaća soba je ženstvena sa pastelnim bojama i dugačkim zavesama, a kuhinja je i više nego moderna.

Kerin devojački stan

Glavna zvezda kako originalne serije, tako i nastavka je Kerin devojački stan. Pre nekoliko meseci njen stan je mogao i da se iznajmi, a i u novim epizodama je zadržao svoj šarm.

Keri je svoj devojački stan, koristila i tokom braka sa Zverkom, kao svoju oazu mira. Zbog toga je on sa posebnom pažnjom dizajniran. Zidove krase neverovatne tapete sa plavim cvetovima, a tu je i Kerin radni sto.

Šarlotin elegantni stan

Šarlot voli elegantni stil, pa je tako i njen porodični stan zadržao ženstvenost. Krem tonovi i svetli nameštaj upotpunjuju damski stil.

Mirandin i Stivov rustični stan

Mirandin stan se razlikuje od ostalih, kao i njen stil uopšte. Prostor je ispunjen drvenim nameštajem i ciglama koje daju toplinu. Plafoni su visoki, a tu je i kamin. Njen stan je udoban i porodičan.

Scene u seriji su definitvno lepše uz ovakve scenografije, a možda će i vama neki detalji dati ideju ukoliko vršite uređenje enterijera svog stana.

Ostavi svoj komentar