„Neverne bebe“ 8. marta u Kombank dvorani

Grupa „Neverne bebe“ će održati koncert na Dan žena, 8. marta, u Kombank dvorani. Koncert pod nazivom „Kad kažem mi, mislim ljubav“ biće održan nakon višegodišnje pauze.

„Neverne bebe“ će sledeće godine obeležiti tri decenije postojanja, a tokom svih ovih godina stekli su mnoge ljubitelje svoje muzike. Za koncert 8. marta kreirali su poseban repertoar, koji će upotpuniti scenskim spektaklom. Bend će svirati i pevati svoje kultne pesme i hitove, a izvešće i neke numere koje nikada do sada nisu izvodili na koncertima.

Period pandemije iskoristili su za rad na osmom studijskom albumu, čiji se izlazak očekuje početkom marta, pa će publika na koncertu moći da čuje i nove pesme.

Slogan koncerta „Kad kažem mi – mislim ljubav“ na simboličan način najavljuje pregršt lepih emocija. Na koncertu će im se pridružiti i gosti, a nastupiće u proširenom sastavu.

Koncert će biti održan u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama.

Karte za koncert možete kupiti na blagajni Kombank dvorane i na Tickets.rs.

„Neverne bebe“ su muzička grupa osnovana 1993. godine u Valjevu. Neki od njihovih najpoznatijih hitova su „Da ima nas“, „Tužna pesma“, „Kuća za spas“ i mnogi drugi.

Ostavi svoj komentar