Roling Stonsi spot za „Living in the Heart of Love” posvetili Čarliju Votsu

Roling Stonsi su snimili i objavili novi muzički spot za pesmu „Living in the Heart of Love”. To je jedna od 9 neobjavljenih pesama sa albuma „Tattoo you”. Spot je režirao Čarls Meling (Charles Mehling), a sniman je u Parizu sa glumicama Margerit Tiam (Marguerite Thiam Donnadieu) i Nailijom Harzoun (Nailia Harzoune). Spot je objavljen 22. septembra.

Više kadrova u spotu prikazuju nedavno preminulog bubnjara grupe, Čarlija Votsa (Charlie Watts) a na kraju spota se pojavljuje natpis „Čarli je moj dragi“ što je bio naziv njihovog filma o koncertu koji su snimili 1966.

Video je urađen u crno-beloj boji i prikazuje dve devojke koje se sa prijateljima zabavljaju u Parizu i buntovno se ponašaju, u stilu rock and roll-a. Na monitorima u spotu se prikazuju i stari video zapisi iz vremena kada je objavljen album „Tattoo you“. Ostatak spota pogledajte sami.

Ova numera naćiće svoje mesto na posebnom albumu „Lost & Found“ koji obuhvatiti svih 9 neobjavljenih pesama sa „Tattoo you“.

Osim nje, disk će sadržati i „Shame, Shame, Shame“ iz 1963. godine, kao i „Drift Away“ iz 1973. i izmenjenu verziju jedne od najpopularnih pesama sa „Tattoo you“, a to je „Start Me Up“.

Istovremeno, Stonsi su 26. septembra u Sent Luisu započeli svoju severnoameričku turneju, prvu bez Čarlija Votsa.

Roling Stons je engleska rok grupa, koja je nastala 1962. godine u Londonu. Prodali su oko 200 miliona albuma. Neke od njihovih najpoznatijih pesama su „Satisfaction“ „Jumpin’ Jack“ „Flash“ i Brown Sugar“.