Adrijana Lima potvrdila da čeka bebu

Manekenka i supermodel Adrijana Lima (Adriana Lima) potvrdila je na svom TikTok profilu da je trudna sa svojim izabranikom, filmskim producentom, Andreom Lemersom III (Andre Lemmers III).

Adrijana ima 40 godina i već ima dvoje dece iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Oni imaju dve ćerke, Valentinu (12) i Sijenu (9). Adrijana i Marko Jarić venčali su se 2009. godine, a razveli su se 2016. godine.

Brazilska manekenka je na svom TikTok profilu objavila simpatičan video na kome pokazuje pozitivan test na trudnoću budućem ocu svog deteta, u opuštenoj kućnoj atmosferi.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher – Jackie Wilson

Sa Andreom Lemersom prvi put se u javnosti pojavila na Venecijanskom filmskom festivalu u septembru 2021. godine.

Adrijana Lima se proslavila kao Viktorijin anđeo (zaštitno lice brenda donjeg veša Victoria’s Secret), a sarađivala je sa čuvenim modnim brendovima kao što su Armani, Luj Viton, Prada, Dior i sa mnogim drugim. Karijeru u modnoj industriji započela je sa samo 15 godina, a ubrzo se našla na naslovnim stranicama prestižnog modnog časopisa Vog.

Summary
Adriana Lima potvrdila da čeka bebu
Article Ime
Adriana Lima potvrdila da čeka bebu
Description
Manekenka i supermodel Adriana Lima (Adriana Lima) potvrdila je na svom TikTok profilu da je trudna sa svojim izabranikom, filmskim producentom Andreom Lemersom III.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar