Modni dodaci koji će učiniti da vaš outfit bude primećen

Najbolja stvar kod modnih aksesoara je to što mogu potpuno da promene vaš izgled i obične odevne kombinacije. Naizgled jednostavna odeća dobija potpuno nov i moderan izgled kada odaberete odgovarajuće modne dodatke, bilo da su u pitanju minđuše ili kaiševi.

Mi smo za vas izdvojili nekoliko modnih komada koji će učinit vaš outfit primećenim.

Naočare neobičih boja i oblika

Prvo što će neko na vama primetiti tokom prolećnih i letnjih dana su upečatljive naočare za sunce. Odaberite moderan i neobičan okvir u jarkoj boji poput plave, zelene ili crvene. Ovakve naočare će svaku vašu modnu kombinaciju podići na viši nivo.

Metalni kaiševi

Farmerke ili jednobojne haljine možete ukombinovati sa zlatnim, metalnim kaiševima koji će ih potpuno promeniti. Ovim potezom dobićete modernu kombinaciju za grad ili posao.

Čarape sa detaljima

Najlon čarape sa detaljima poput tufni, linija ili ispisanih reči uparite sa jednostavnim, jednobojnim haljinama ili suknjama i dobićete stajling koji će svako primetiti. Iskoristite proleće da još malo nosite moderne najlon čarape.

Platforme

Za razliku od štikli, platforme su na neki način opuštenije i mogu se nositi u različitim prilikama. Ove godine su posebno moderne, a u prolećne i letnje trendove ih je ubacila Donatela Versaće, koju često možemo videti u platformama različitih boja.

Upečatljiv nakit u boji

Nakit u duginim bojama je pravi izbor ovog proleća. Zelene ogrlice, velike šarene minđuše i narukvice sa upečatljivim detaljima će ulepšati svaku modnu kombinaciju. Proleće je godišnje doba kada je svaki nakit i više nego prihvatljiv.

Moderne perle

Iako perle možda vezujemo za svečane prilike u kojima ćemo izneti prave damske kombinacije, danas se može naći obilje nakita sa modernim perlama koji možemo nositi u najrazličitijim prilikama.

Male kožne torbe

Male kožne torbe u jarkim bojama su potpuni hit ove sezone. Ukoliko se odlučite da nabavite jednu od ovih torbica, vaše odevne kombinacije će dobiti sasvim drugu dimenziju. Mogu se pronaći i one sa čudnim naborima, koje su još efektnije, kao i klasična male torbe u jarkim zelenim, žutim i plavim nijansama.

Satenske ešarpe

Što se tiče marami i ešarpi, odavno je poznato da one „izvlače“ iz jednostavnih kombinacija dozu glamura. Ove sezone ih možete kombinovati sa teksas jaknama i farmerkama. Satenske ešarpe možete nositi oko vrata, kao ukras za kosu ili kao zamenu za kaiš.

Summary
Modni dodaci koji će učiniti da vaš outfit bude primećen
Article Ime
Modni dodaci koji će učiniti da vaš outfit bude primećen
Description
Najbolja stvar kod modnih aksesoara je to što mogu potpuno da promene vaš izgled i odevne kombinacije.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar