Šljokičave haljine su ponovo u modi

Da su se šljokice vratile na velika vrata, jesu. Pogledajte najnovije kolekcije svih zvučnih modnih brendova i videćete nove šljokičave modele. Zara ove sezone ima celu takozvanu, party modnu kolekciju, koju čine šljokičavi odevni predmeti. Iznenadili smo se kada smo i muškoj Zarinoj kolekciji, ugledali jaknu od srebrno sivih šljokica. Pronadjite je na sajtu, pa prosudite da li pristaje i jačem polu.

Pored ženskih sakoa, suknji, majci, u velikoj meri zastupljene su i šljokičave haljine. Mi imamo nekoliko predloga za vas. Sa efektnom haljinom, vi ste završili ceo stajling. Samo je jos ostalo da odabete dobre cipele i spremne ste za plesni podijum.

Mala crna haljina je uvek dobar i pravi izbor. Ovoga puta biramo crnu haljinu od šljokica. U njoj ste elegantne i ostavljate utisak moćne žene. Haljina treba da prati liniju vašeg tela, ali su dobrodošli zanimljivi rukavi ili naramenice.

Bordo haljina je pogodna za novogodišnje veče. Novogodišnje praznike vezujemo za crvenu i bordo boju, pa kada su tu i šljokice, eto prave novogodišnje čarolije. Haljina može biti kratka ili duga, sa rukavima ili bez. Divna kombinacija je i šljokičavi bordo materijal, sa jednostvnim i jednobojnim delom bez šljokica.

Na red je došla i jedna, princess haljina. Haljina u kojoj odišete romantikom, pravi izbor za nežni, lepši pol. Melirane šljokice prave magiju prave princeze sa dvora.

Nismo zaboravili i na punačke dame. Uvreženo je pravilo da šljokice šire, ali ako izaberete haljinu ovakvog kroja, ne brinite. Ona će da prekrije neki višak kilograma, a vi ćete da zasijate. Nije obavezno da haljina bude crna, jer dama ispred vas pokazuje kako haljina i u ljubičastoj boji može fantastično da stoji. Mi bismo odabrali malo manji dekolte, ne bi li to bilo otmeno večernje izdanje.