Devica – horoskop za 2022. godinu

Posao – Kontakti sa strancima i preseljenje u inostranstvo mogu unaprediti vaš status

Vaša sreća leži u dobro osmišljenim potezima, zato se čuvajte nepromišljenih i naglih poteza u poslu. U predstojećoj godini postavićete veoma visoke ciljeve i snažno sebe motivisati da budete uporni i ne skrećete sa zacrtanog puta. Među kolegama važite za vrlo odgovornu i pronicljivu osobu pa će mnogi da vam se dive i da potajno prate i slede vaše korake. Kontakti sa strancima kroz posao značajnije bi mogli da promene na bolje vaš status.

Ako razmišljate o promeni posla najviše izgleda za to imate u toku marta i septembra. Učenje vam ide od ruke, kao i prenošenje znanja, pa će posebnog uspeha imati oni koji se bave poslovima obrazovanja, ali isto tako i medicinske struke. Dobru saradnju imaćete sa Ribama ali ne i sa Bikovima. Ne prihvatajte savete koje vam daju Blizanci jer vi ne gledate na situacije iz istog ugla, ono što je za njih dobro za vas možda nije i obratno. Krajem 2022. godine pojaviće se mogućnost preseljenja u inostranstvo zbog novog posla. Biće vam važan novembar mesec.

Ljubav – Povoljna godina za sve Device, bez obzira na emotivni status

Jedinstven i prefinjen stil kojim zračite u ovoj godini delovaće veoma zavodljivo i nema te situacije u kojoj nećete izdominirati. Zvezde su u potpunosti na vašoj strani, bilo da planirate ulazak u novu vezu, da planirate brak ili prinovu u porodici. Sve što zamislite vi ćete i dobiti i to na prilično lak način. Vaša senzualnost je naglašena i mamićete poglede drugih kao da imate u sebi dozu magije.

Ako ste već u vezi ili braku partner će vam biti naklonjen i sva njegova pažnja biće usmerena ka vama. Svakodnevno će sitnicama pokazivati svoju ljubav i popravljati vam raspoloženje.

Device koje su same mogu ostvariti zanimljivo poznanstvo na radnom mestu i ući u vezu s osobom s kojom su poslovno povezane. Najbolji meseci za ulazak u novu vezu su april i juli. Idealni partneri Devicama će biti Blizanci a najmanje dobru razmenu emocija imaće sa Strelčevima. Trebalo bi da date šansu Ribama da vas zavedu, to bi za vas bilo lepo iskustvo.

Zdravlje je dobro generalno

Verovatno će mnogi od vas poželeti da se podvrgnu određenim estetskim zahvatima, i ovo se posebno odnosi na ženske pripadnice znaka Devica. Ulapšavanje fizičkog tela značajno će poboljšati ne samo vaš izgled spolja već i vašu unutrašnjost pa će samim tim da poraste i samopouzdanje koje imate. Zdravlje će vam biti dobro i ne bi trebalo da brinete zbog toga. Ako volite brzu hranu zaboravite na nju u predstojećem periodu, inače će vam doneti nadutost i osećaj bola u stomaku.

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar