Veliki horoskop za 2022. otkriva pozitivne aspekte i izazove za svaki znak

Nova 2022. je počela pre nekoliko dana. Za vas smo pripremili godišnji horoskop za 2022. godinu i astrološke analize u oblasti posla, ljubavi, finansija, zdravlja, za svaki znak pojedinačno. Pročitajte šta vam zvezde predviđaju i otkrijte kakva vas godina čeka. Srećno!

Ovan

Od početka godine imate podršku zvezda, dragi Ovnovi. Posebno uspeh mogu osetiti oni pripadnici znaka koji se bave preduzetništvom. Ukoliko radite za nekog, moguće su tenzije u odnosu sa kolegama. U ljubavnim pitanjima postaćete strpljiviji, što će pozitivno uticati na vaše partnerske odnose. Pripazite ukoliko započinjete tajnu vezu. Ako ste slobodni, u toku godine vam se smeši mogućost ulaska u ozbiljnu vezu. 

Pogledajte za Ovna horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Bik

Krutost i ambicija će obeležiti vašu godinu, dragi Bikovi. Finansijski uspeh će stići, ali je pitanje koja je cena toga. Stres i iscrpljenost su mogući. Kada je reč o ljubavi, vaša neodlučnost i nezainteresovanost može odbiti osobe kojima se svidite. Ako ste u vezi, moguće je da ćete dosta vremena provesti sami.

Pogledajte za Bika horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Blizanci

Vaši talenti ove godine mogu doći do izražaja, dragi Blizanci. Čak je moguće da promenite i profesiju. U ljubavnim odnosima, ako ste u vezi, potrebno je da poradite na njoj ove godine. Ni vi ni partner ne osećate previše privrženosti. Poželjno je da ne započijete ponovo vezu sa nekom osobom iz prošlosti.

Pogledajte za Blizance horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Rak

Usmerite pažnju na svoje a ne tuđe ciljeve, dragi Rakovi. Trošeći vreme na tuđe poslove nećete profitirati. Izbegavajte zaduživanje ove godine. U ljubavnim odnosima je poželjno da smanjite očekivanja ukoliko imate partnera. Za one slobodne, 2022. može biti godina u kojoj će započeti dugu vezu.

Pogledajte za Raka horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Lav

Ove godine vaše samopouzdanje i perfekcionizam će doći do izražaja, dragi Lavovi. U drugoj polovini godine novi projekat u vezi sa inostranstvom vam se smeši. Na ljubavnom polju, obratite pažnju ako ulazite u ljubavni trougao, bilo bi bolje da prvo razmislite. Upoznavanje osoba preko interneta vas može ostaviti razočaranim.

Pogledajte za Lava horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Devica

Visoki ciljevi i upornost da ih ostvarite će obeležiti vašu novu godinu, drage Device. Poslovanje sa strancima i mogućnost preseljenja bi poboljšali vašu poziciju. U ljubavi ide sve kao po loju. Ako ste u vezi ili braku, imaćete pažnju partnera a ako ste slobodni, idealan partner bi bio pripadnik znaka Blizanaca.

Pogledajte za Devicu horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Vaga

Isticaćete se ove godine u poslovnom okruženju drage Vage. Ako ste preduzetnik, možete proširiti biznis u drugoj polovini godine. U ljubavi, privlačite potencijalne partnere, ali ni sami ne znate šta želite. Moguće da ćete imati nedoumicu da li da se vratite staroj ljubavi. Ako ste u vezi, bićete teški i neprilagodljivi.

Pogledajte za Vagu horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Škorpija

Studiozan rad koji će dovesti do inovacija je ono čime ćete se baviti u 2022. godini drage Škorpije. Naročito ako se bavite medicinskim radom ili IT strukom. Ako ste u vezi illi braku, imaćete puno očekivanja od partnera. Ako ste slobodni, želite da promenite svoj status ali se i druga strana mora pokrenuti.

Pogledajte za Škorpije horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Strelac

Promene u vezi sa nekretninama su moguće ove godine dragi Strelčevi. Ako se bavite profesijom u vezi sa pravom, očekuje vas uspeh. Kada je reč o emotivnim odnosima, ako ste u vezi ili braku, proširenje porodice je moguće i jedan generalno pozitivan period je pred vama. One slobodne može da privuče jedan Lav.

Pogledajte za Strelca horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Jarac

Puno posla i tenzija je ono što možete iskusiti na poslovnom planu u 2022. godini dragi Jarčevi. Ljubavna situacija će biti vrela, već od februara, bez obzira da li ste u vezi ili ste slobodni. Svakako, ukoliko planirate sledeći korak u vezi, od sredine godine će vam zvezde biti naklonjene.

Pogledajte za Jarca horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Vodolija

Uspeh u poslovnoj sferi neće izostati, naročito ako se bavite kreativnim poslovima. Čak možete privući pažnju javnosti i medija zbog toga. U ljubavnoj sferi, ako želite da započnete vezu, opustite se i ne nalazite mane svakom ko vam se udavara. Ako imate partnera, možete sa njim započeti biznis.

Pogledajte za Vodoliju horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Ribe

Biće vam potrebno više fokusa i bolja organizacija ove godine drage Ribe. Ako ste slobodni, možete započeti vezu sa neobičnom, drugačijom osobom koja se po nečemu ne uklapa u društvene okvire. Ukoliko ste u vezi ili braku, imaćete podršku i ljubav partnera. Moguće je proširenje porodice.

Pogledajte za Ribe horoskop za 2022. godinu po životnim oblastima.

Ostavi svoj komentar