Rak – horoskop za 2022. godinu

Posao – Značajan usleh za Rakove koji se bave intelektualnim poslovima

Na poslu delujete kao osoba koja ide ispred svog vremena, duboko ste zagledani u budućnost i neke više ciljeve. Zbog toga možete delovati malo čudno svojim kolegama, distancirano i udaljeno. Možda bi trebalo da se više usredsredite na sopstvene ciljeve i rezultate i da ne činite stvari za opšte dobro. Ne pravite sebi preveliku uslugu time što ste svima uvek na raspolaganju, što ljudima oko sebe nesebično pomažete, i što svakome završavate njegov nagomilan posao zanemarujući sopstvene obaveze.

Da biste određene zadatke završili potrebna vam je bolja organizacija. Često ćete se žaliti na nedostatak novca iako imate potencijala da zaradite više. Impulsivno ćete trošiti i neplanski se upuštati u različite pozajmice. Poslove sa bankama svedite na minimum i izbegavajte podizanje pozajmica i kredita. Ako se bavite intelektualnim ili istraživačkim radom u ovoj godini očekuje vas značajan uspeh. Isto se odnosi i na Rakove kojima je komunikacija primarna delatnost, rad u medijima i sl.

Ljubav – Slobodni mogu promeniti status u 2022.

Emotivno ćete delovati nesigurno i osetljivo i svaki postupak voljene osobe mnogo će uticati na vaše raspoloženje. Od partnera ćete očekivati maksimalnu posvećenost, strpljenje i prilagodljivost. Ako ste u vezi ili braku moraćete da popustite sa sopstvenim očekivanjima jer će biti nemoguće ispuniti sve vaše želje i prohteve. Neke duge veze mogu biti pod znakom pitanja jer suprotna strana jednostavno neće imati volje da vam se pokori. Da biste u ljubavi bili srećniji potrebno je da sa partnerom stvorite ravnopravan odnos, u kome postoji ravnoteža, i gde obe osobe međusobno uvažavaju želje i potrebe, kako svoje tako i svog partnera.

Rakovi koji su sami mogu očekivati promenu statusa i mogućnost ulaska u dužu vezu. Veoma jaku strast mogu osetiti ka Ovnovima i Škorpionima. Vage im se mogu dopadati ali će oboje biti neodređeni i nejasni. U toku oktobra i novembra idealni je trenutak da Rakovi preduzmu konkretne korake ka zajedničkom životu ili braku. Biće moguće proširenje porodice. 

Zdravlje – Trenirajte umereno, prijaće vam

Više puta tokom godine može vam se desiti pad imuniteta, koji će biti kratkotrajan ali intenzivan. Biće vam osetljiv respiratorni sistem, sinusi. Postojaće mogućnost alergije tokom proleća i leta. Umereno bavljenje sportom jako će prijati vašem telu, ali samo pod uslovom da se ne naprežete preterano. Plivanje ili vodeni sportovi vam se svakako preporučuju. Unesite više života u vaš životni prostor, više zelenila i biljaka, vizuelno će to delovati smirujuće na vas.

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar