Strelac – horoskop za 2022. godinu

Posao – Povoljna godina za one koji se bave uslužnim delatnostima

Novac vam je u ovoj godini veoma važan i ulaganje finansija u konkretne projekte. Pre svega, imaćete potrebu da baš sada veću svotu uložite u svoj stambeni prostor, u renoviranje. Očekuje vas preseljenje ili kupovina nove nekretnine, a neki od vas bi mogli i da počnu sa izgradnjom kuće, kupovinom zemljišta i sl. Ako je vaš posao povezan sa pružanjem usluga možete očekivati napredak.  Biće vam važno da pripadate zajednici i da ste povezani kroz različita udruženja sa ljudima koji imaju ista interesovanja kao što su vaša.

Bavljenje advokaturom, pravnim poslovima ili povezanost sa sudstvom su poslovi u kojima će Strelčevi zablistati. Tokom maja i oktobra osetićete da je momenat za promene u vašem dosadašnjem načinu rada. Između avgusta i decembra vratićete se korak unazad da završite određene propuštene poslovne obaveze koje vas koče u daljem radu ako ih ne obavite. Sjajnu saradnju imaćete sa Ribama, a Vodolije će vam usporavati tempo. Bikovi vam nisu naklonjeni.

Ljubav – U aprilu i maju možete sresti srodnu dušu

Uspešna godina je pred vama i za sve Strelčeve koji planiraju brak, preseljenje ili proširenje porodice ovo je odličan period. Ako ste u dužoj vezi sa partnerom ćete imati skladnu komunikaciju, mnogo zanimljivih situacija, izlazaka, druženja i avantura. Živećete punim plućima i uživati u svakom novom danu. Prijatelji će biti glavni oslonac i podrška vašoj vezi. Oni od vas koji su već u braku sa partnerom će imati kvalitetnu razmenu emocija i neće dozvoliti da im iko pokvari sreću. Više vremena provodićete sa voljenom osobom ili sa svojom decom, ako ih imate. Porodične odnose stavićete na prvo mesto svojih prioriteta. Ljudima oko sebe predstavljate važan oslonac.

Ako ste sami zaintrigiraće vas upornost jednog Lava ali će vas istovremeno i odbijati njegov previše otvoren i direktan stav. Ono što vam je sada potrebno je malo suptilnije udvaranje kakvo može da vam pruži Vaga ili Vodolija. U periodu april- maj mesec možete se zaljubiti i pronaći svoju srodnu dušu.

Zdravlje – Kafu zamenite voćem i povrćem

Trebalo bi da poboljšate krvnu sliku raznovrsnijim namirnicama u svojoj ishrani, pre svega hranom koja je bogata gvožđem (spanać, cvekla, crveno voće) i izbegavanjem jednolične ishrane. Preveliki unos kafe i kofeinskih napitaka drži vas u budnom stanju ali stvara osećaj uznemirenosti i onemogućava vas da dobro spavate. Zeleni čaj ili čaj od koprive mogli bi da vam budu od pomoći u detoksikaciji organizma. 

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar