Blizanci – horoskop za 2022. godinu

Posao – Možete promeniti profesiju, postati poznati..

Vreme je da poradite na svojim talentima i da ne zanemarujete njihov značaj. Moguće je da ćete ozbiljno razmišljati o promeni profesije, o tome da napustite nekakav klasični životni stil i opšteprihvaćene modele ponašanja. Revolucionarni pristup vam je sada potreban i vreme je da izađete na pozornicu. Toliko toga imate da pokažete svetu a toliko dugo čekate određen idealni trenutak u kome ćete pokazati svoje umeće. Ako je vaša delatnost vezana za umetnost, dizajn ili nove tehnologije očekuje vas značajan uspeh u tim oblastima.

Godina pred vama doneće mogućnost da se za vas čuje u javnosti i da prestanete da radite u senci. Prijatelji bi vam mogli biti značajna podrška u svim vašim poduhvatima i biće vam važno da okolina podržava vaše poslovne odluke. Značajniji novčani dobici očekuju vas u aprilu i julu. Ako planirate preseljenje ili kupovinu nekretnine to je moguće u letnjem periodu. Najbolje ćete se slagati sa drugim Blizancima, Ovnovima i Lavovima.

Ljubav – Poradite na svom odnosu sa partnerom

Pomalo usamljeni dočekujete 2022.godinu mada znate i sami da je osećaj samoće posledica odluka koje ste sami doneli bez ičijeg uticaja. Ako ste u vezi ili braku trebalo bi da promenite mnoge stvari unutar tog odnosa jer ni partner ni vi ne osećate neku posebnu privrženost jedno prema drugome. Mogućnosti da situaciju preokrenete na bolje ćete imati ali važno je da se oboje angažujete i ne čekate da se nešto desi samo od sebe. Često razmišljate o prošlosti ali se ne kajete zbog svojih postupaka. Tokom maja meseca ponovo vam se može udvarati osoba s kojom ste već ranije bili u vezi, ili koju dobro poznajete. Obnova starih veza vam se astrološki ne savetuje pa budite na oprezu. Nečija upornost neće osvojiti vaše srce. Može vam biti veoma zanimljivo u društvu Vodolije, a jedno prijateljstvo može prerasti u nešto ozbiljnije. Vage ili Škorpioni pokazivaće prema vama veliku naklonost. Ipak, ono što je vama potrebno je samo veselje i zabava.

Zdravlje – potrebno vam je unutrašnje pročišćenje

Duboko unutrašnje čišćenje je nešto što vam je neophodno u ovom periodu. Svoje zdravlje poboljšaćete boljim uvidom u svoje energetsko polje. Vežbe meditacije, joga, ples, kao i boravak pored vode osnažiće vaše fizičko telo i pročistiti vaš um. Biljni čajevi ili homeopatsko lečenje mogu vam dosta pomoći. U snovima i putem svoje naglašene intuicije otkrićete odgovore na mnoga pitanja koja vas muče a koja se reflektuju na vaše zdravlje. Ne tražite uvek u svemu racionalne razloge.

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar