Škorpija – horoskop za 2022. godinu

Posao – Inovativni ste i pronalazite nova rešenja u poslu kojim se bavite

Na meravaćete da se studioznim radom izborite za bolje radno mesto i u tome ćete i uspeti. Početkom godine bićete pomalo zatvoreni i nećete naglas pričati o svojim ciljevima i namerama. Ono čemu težite je da izađete u javnost i svetu predstavite nova rešenja u poslu kojim se bavite. Vi ćete svom poslu prići na jedan drugačiji način i pokazati da postoje efikasnije metode kojima kraće, lakše i brže može da se dođe do krajnjeg produkta.

Posebna priznanja u radu dobiće oni koji se bave medicinom, farmacijom i istraživanjem u oblasti ovih delatnosti, kao i poslovima programiranja. Vaša inovativnost svakako će doći do izražaja i ako se bavite drugim delatnostima, nekakvi novi načini učenja ubrzaće određene procese kroz koje ste ranije prolazili sporije i s manje znanja koje možete da primenite. Mnogo podrške mogli biste da dobijete od Rakova i Vage. Blizanci i Device su pune različitih informacije koje mogu da vam koriste, iskoristite to i podelite s njima svoje dnevne obaveze. 

Ljubav- Mnogi udvarači vam ne mogu pružiti ono što očekujete

Strastveni ste i direktni, spremni da se snažno borite za pažnju osobe do koje vam je stalo. Uvek imate nekoliko različitih taktika kojima zasigurno možete sebe dovesti u fokus dešavanja. Ako ste u braku ili dužoj vezi očekivaćete od partnera vernost i posvećenost duplo veću od one koju mu sami pružate.

Ako ste sami, nekakva jednoličnost se uvukla u vaš život i niko od udvarača vam ne daje sadržaj koji očekujete već je svaka komunikacija površna i kratka. Iako se mnogo trudite da u ljubavnim odnosima stvari promenite nabolje shvatićete da uspešnost odnosa ne zavisi samo od vas već da se i ta druga strana mora pokrenuti i izaći iz faze statičnosti. Vašoj energiji je teško parirati jer na stvari gledate jasno, i sve je ili crno ili belo. Ne dozvoljavate da vas neko zavodi samo da bi se kasnije hvalio kako je uspeo da vas osvoji. Sa Strelčevima i Jarčevima možete ostvariti kvalitetan odnos, a društvo Ovna i Lava nije za vas. Device će vas nervirati zbog svoje dvoličnosti.

Zdravlje – Unutrašnje čišćenje je rešenje

Osetićete potrebu da se bolje povežete s prirodom pa ćete za bilo kakvu vrstu lečenja radije odabrati homeopatiju, bioenergiju, akupunkturu ili kroz određene meditativne programe raditi na čišćenju svojih čakri. Ako dođete u kontakt sa svojim unutrašnjim „ja“ i otklonite blokade koje podsvesno imate, vama se nikakva bolest neće manifestovati kroz fizičko telo. Smanjte unos mesa u ishrani, to će vam prijati, a obroke obogatite svežim voćem i povrćem.

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar