Lav – horoskop za 2022. godinu

Posao – Samopouzdanje vam neće nedostajati

Biti poštovan i važiti za autoritet, to je ono što vam je važno u 2022. godini. Ni sebi ni svojim kolegama nećete praštati ni najmanji propust u poslu, ni najmanju grešku. Vaš perfekcionizam će biti posebno naglašen, kao i potreba da dominirate u svakoj situaciji. Nikoga nećete pitati za savet ili mišljenje, to vam jednostavno nije potrebno. S tolikim samopouzdanjem imaćete energije da u svemu vidite svoju priliku za rast i razvoj.

Saradnja sa osobama rođenim u znaku Device mogla bi vam doneti veći finansijski dobitak. Ideje Jarčeva će vas jednostavno fascinirati. Ovnovi će vam biti previše naporni i osetićete da se oni upoređuju i takmiče sa vama a to ne volite. U Ribe nemate mnogo poverenja. U drugoj polovini godine, nakon juna meseca, možete se upustiti u važan novi poslovni projekat koji će imati veze sa inostranstvom. Ako vam se ukaže prilika da negde putujete izvan države radi usavršavanja nemojte nikako da propustite takvu šansu.

Ljubav – Vodite računa s kim komunicirate

U vama će se pojačati naklonost da za svoje partnere birate osobe koje se od vas dosta razlikuju, bilo po godinama (dosta stariji ili mlađi), bilo po svom statusu. Izbegavajte bilo kakve kombinacije sa osobama koje su već zauzete i u kojima ćete od starta biti deo ljubavnog trougla. Osoba koja vam se dopada biće opčinjena vama ali ne i spremna da prekine svoje kontakte sa prošlošću ili s već postojećim partnerom. Da se ne biste našli u centru nečije manipulacije najbolje bi bilo da dobro uključite i svoj racio a ne samo srce.

Lavovi koji su sami mogli bi putem interneta da upoznaju vrlo interesantne različite osobe koje će svojom zavodljivom komunikacijom da ih sasvim očaraju. Razmena poruka i dobra komunikacija nekim Lavovima će biti sasvim zadovoljavajuća zamena za bliski osećaj koji imaju kada se s nekim vide uživo. Čuvajte se ipak tog virtuelnog sveta jer na duže staze može da se dogodi da ostanete razoračani. Najbolju razmenu emocija imaćete sa Bikovima i Škorpionima.

Zdravlje – Pripazite na koštani sistem u narednoj godini

Trebalo bi da odete kod zubara na godišnji pregled, i to što pre. Određene zubobolje koje povremeno imate mogle bi postati češće, pa probajte da rešite to pitanje uz savete svog lekara. Osetljiva tačka vam je koštani sistem, u 2022. godini posebno kičma, noge i kolena. Izbegavajte veća opterećenja i ne podižite velike terete. Ako volite da odlazite u teretanu budite oprezni prilikom izvođenja određenih vežbi da se ne povredite ozbiljnije.

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar