Ovan – horoskop za 2022. godinu

Posao – Preduzetnicima se smeši uspešna godina

U 2022. godini osetićete jaku želju za promenama i učinićete bezbroj konkretnih koraka da biste poboljšali svoju poslovno- finansijsku situaciju. Zvezde su vam prilično naklonjene već od početka godine, pa bi većina Ovnova do marta mogla da oseti značajnije prilive novca. Dosta uspeha imaće oni od vas koji se bave preduzetničkim poslom ili sami organizuju poslovne obaveze. Ako ste u mogućnosti da se osamostalite učinite to baš u ovoj godini jer će vaši rezultati biti fantastični.

Svi oni Ovnovi koji rade za nekog drugog osećaće jaku napetost i ogromnu želju da se oslobode pritiska koji im stvara poslodavac. Sa osobama od autoriteta postojaće nesuglasice i često će maštati o promeni posla i prekidu radnog odnosa. Čuvajte se nesuglasica s kolegama tokom juna meseca, jer tada baš nećete imati ni malo tolerancije. Blizanci i Vage biće vam jaka podrška i osobe koje vas svojim idejama svakodnevno inspirišu. Vodolije i Ribe će vam pomoći da se finansijski stabilizujete i davaće vam dobre savete gde da uložite novac.

Ljubav – Slobodni mogu ući u ozbiljnu vezu

Velika usmerenost ka partnerskim odnosima može vam doneti značajno poboljšanje u ljubavi. Mnogi Ovnovi promeniće nabolje svoje ponašanje, postaće strpljiviji i tolerantniji. Potrebno je da u 2022. godini naučite da na silu ne možete uvek dobiti ono što tražite, kao i da ljude ne delite striktno na „dobre“ i „loše“.

Tokom aprila i maja meseca zainteresovaće vas moguć ulazak u tajnu vezu. Komunikacija sa strancima ili poznanstva na putovanjima mogu u potpunosti zaokupiti vašu pažnju. Bićete nadahnuti da probate sve ono što je daleko, neobično i zabranjeno. Osećajnost u svakom vašem pokretu biće naglašenija nego inače. Nećete imati nikakav strah od neuspeha. Veoma direktan i iskren pristup situacijama biće vaša formula za sreću.

Ovnovi koji su slobodni baš u ovoj godini mogu se snažno zaljubiti i za kratko vreme ostvariti uslove za zajednički život ili brak. Znaci koji će vam biti posebno naklonjeni su Rak i Lav. Udvaranje Blizanaca uzmite s rezervom, biće previše slatkorečivi.

Zdravlje – Umereno trenirajte i pazite na ishranu

Tokom većeg dela godine bavićete se svojom kondicijom i planirati različite fizičke aktivnosti u cilju poboljšanja svoje vitalnosti. Potrebno je da obratite pažnju na ishranu ili se fokusirate na višak kilograma, ako ih imate. Skloni ste da preterujete s dijetama i nemojte to da radite. Ako vežbate nemojte da se iscrpljujete. Svaka umerenost vremenom će vam doneti rezultate. Druga polovina godine vam je zdravstveno stabilnija od prve.

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar