Bik – horoskop za 2022. godinu

Posao – moguć je finansijski dobitak

Neverovatna spremnost da se borite sami protiv svih obeležiće veći deo 2022. godine. Tokom zimskog perioda, pa sve do sredine marta, svu svoju energiju usmeravaćete ka poslovnim obavezama. Bićete neumorni i tvrdoglavi, ambiciozni i fokusirani na izvršavanje zadataka. Takav, previše krut stav, biće produktivan finansijski ali će delovati iscrpljujuće na mentalnom nivou. U maju biste mogli prihvatiti novu poslovnu ponudu i očekivati pomoć muških osoba. Veći novčani dobitak značajnije će vam popraviti raspoloženje.

Krajem avgusta i početkom septembra bićete na meti kritike osoba od autoriteta i izvesno je da na relaciji s bliskim kolegama možete imati problema u komunikaciji. Da biste ponovo dokazali svoju vrednost u septembru ćete raditi napornije nego u svim prethodnim mesecima u godini. Oktobar vam može biti značajan zbog povoljnog razrešenja jednog sudskog procesa. Svoju podršku videćete u Škorpionima i Jarčevima. Sa Lavovima nećete dobro funkcionisati. 

Ljubav – šaljete dvosmislene poruke

U emotivnim odnosima bićete prilično statični u prva dva meseca i stalno ćete preispitivati svoje postupke. Prevelika samokritičnost mogla bi da dovete do toga da ostanete sami ili da odbacite sebe kao atraktivnu i zavodljivu osobu, iako je u vašoj prirodi stalno prisutna jaka želja za ljubavlju i razmenom emocija. Ako vam se neko bude udvarao ta osoba neće moći jasno da protumači signale koje šaljete. Bićete čas vedri i srdačni, čas potpuno nezainteresovani. Krijući emocije nećete baš mnogo toga postići.

Osobe u znaku Blizanaca mogle bi da vas oraspolože i prijaće vam njihovo društvo, posebno u letnjem periodu. Udvaranje Raka ili Device neće vam nimalo imponovati. Bikovi koji su u braku mnogo vremena će provoditi sami i prijaće im ta samoća. Teško da će ih bilo kakva inicijativa partnera pokrenuti. Nekakvim neodređenim i distanciranim stavom nećete mnogo učvrstiti svoju vezu. Trebalo bi da se potrudite da unesete više života u svoju svakodnevicu.

Zdravlje – Provodite što više vremena u prirodi

Trebalo bi da svakodnevno svesno radite na otpuštanju stresa kome ste konstantno izloženi. Tokom godine mogući su zdravstveni problemi na psihosomatskoj osnovi, pojačan osećaj nervoze i tuge. Određeni suplementi u vidu vitamina i minerala, kao dodaci zdravoj ishrani, mogu vam biti od pomoći. Relaksiraće vas boravak u prirodi, na čistom vazduhu i planini. Savetuje vam se da tokom svakog dana unosite više tečnosti u svoj organizam, posebno vode.

Pogledajte godišnji horoskop za 2022. godinu i za ostale znake zodijaka.

Ostavi svoj komentar