Senzacionalne vesti

U Ulici Izgubljenih ljubavi pronađen je pali anđeo. Anđeo je u nesvesti i bez povreda. Saobraćaj je u toj ulici obustavljen dok se ne pronađe vlasnik. Hitna pomoć odbija da dođe jer nisu nadležni. Srećom, slučajni prolaznik koji je  doktor za ljubav procenio je da za anđela nema opasnosti, ali se brine za vlasnika palog anđela.

Agonija traje već satima i zaljubljene duše negoduju zbog nemogućnosti da koriste ulicu! Gradska uprava je nudila obližnji park kao alternativno rešenje, jer, bože moj, problem će se rešiti, čemu panika? Tu ponudu su ovi u ljubavi odlučno odbili i zahtevali su od vladajućih da pronađu što pre vlasnika anđela jer su se i njihovi anđeli uznemirili. Dakle, opšti haos, što bi se reklo, sit gladnom ne veruje! Posle sat vremena pojavili su se i novinari koji su svašta izlupetali po svojim medijima!

Ovi u ljubavi su se sve jače bunili, a ovi drugi sve vise pronalazili neku drugu korist iz cele ove neviđene situacije. Jednostavno se videlo ko zaista voli, a ko ne, a koristi ljubav kao masku. Podeljenost naroda po tom pitanju je bila jasna. Zbog sveopšteg haosa uključila se vojska, specijalne jedinice, duhovne zajednice, nevladine organizacije, političke stranke… Svađa na sve strane, ko je u pravu, ko zna, ko je moćniji, mudriji, a vlasnika nigde!

Jednog momenta je anđeo protrljao oči i video haos oko sebe. Ustao je, a da ga niko nije primetio. Zar ljudi ne znaju da se i anđeli umaraju i da im treba odmor, čemu ovoliko buke? Pa, dobro, znao je anđeo da je zabrljao samim tim što se prikazao ljudima, ali nije ni on kriv, evo, kunem se, ja sam kriva! Zna se da nam anđeli pomažu, ali, ja sam verovatno preterala i moj anđeo se, jadničak, umorio i zaspao na sred te ulice! Dobro je da je neopaženo otišao, inače bih ja nadrljala.

Naravno, nikada se nije saznao vlasnik i mediji su imali o čemu da razglabaju neko vreme o njegovom misterioznom pojavljivanju, pa nestanku. Što je još gore po mene, meni se vise nije javljao! Ovim putem molim mog anđelčića da mi se vrati! Obećavam da ga neću gnjaviti svojim željama…u stvari, jednom jedinom željom…zna on.

U pozadini ove priče čule su se reči anđela Bogu:”Bože dragi, spasi me ove žene!”

Ostavi svoj komentar