Crveni karmin i crni alajner – dobitna kombinacija

Crveni ruž za usne nikada ne izlazi iz mode, pa tako ni ove sezone. On karakteriše fatalnost žene, i nosi se u specijalnim prilikama. Ako želite da se osećate zavodljivo, obucite malu crnu haljinu i stavite crveni karmin na usne. Ono što najlepše ide u crveni karmin, je crni ajlajner na očima. Ova kombinacija daje dramatičan make up, i idealna je za ove hladne dane. Ako pak birate da kombinujete crni ajlajner sa crvenim karminom preko dana, onda budite vrlo obazrive i potrudite se da to izgeda što svedenije.

Crveni ruž ističe lep oblik usana. Vrlo je bitno da se nanese precizno. Ako niste sigurni da možete samim karminom da napravite oštre ivice usana, onda pre toga izvucite olovkom okvir, pa tek onda nanesite ruž. Na ovoj slici na gornjoj ivici kapka izvučen crni ajlajner, sa špicem sa strane. U donjem delu oka, sa unutrašnje strane, stavljena je blago crvena olovka. Ona je doprinela tome, da plave oči ove devojke budu još krupnije i istaknutije.

Svetla put, crna kosa, i tamne obrve. Savršena podloga za crveni ruž. Oči su senčene tamnom paletom senki i na sve to na gornjem kapku je vrlo precizno izvučen crnim ajlajnerom. Ovo je idealna šminka za svečanu večeru.

Na sledećoj slici je idealna dnevna kombinacija ruža i ajlajnera. Oči su osenčene svetlijom senkom, a samo pri krajevima oka izvučena je tanka linija crnim ajlajnerom. Preko dana i ne treba preterivati sa kreonima i ajlajnerima, jer ono se prevashodno koriste u večernjem make up. Na usnama model ima crveni ruž, ali sve zajedno izgleda vrlo svedeno.

Ako imate tamne oči najlepše se kombinuje crni ajlajner sa senkama zemljanih tonova. Ako su vam oči svetle, onda kombinujte sa senkama boje breskve, nežno roze ili beličasto-srebrnim. Ova dama ima krupne plave oči, koje je šminkom još više istakla. Još jedan dokaz da crveni ruž stoji fantastično i crnkama i plavušama.

Ostavi svoj komentar