Margo Robi i Rajan Gosling kao Barbi i Ken u novom filmu

Margo Robi (Margot Robbie) i Rajan Gosling (Ryan Gosling) će igrati glavne uloge u filmu „Barbi“ o najpoznatijoj lutki na svetu. Rediteljka filma je Greta Gervig (Greta Gerwig), koja je napisala i scenario za ovaj film zajedno sa svojim partnerom Noom Baumbahom (Noah Baumbach).

Očekuje se da će film biti neobična interpretacija Barbikine i Kenove ljubavne priče. Prema rečima glavne glumice film „dolazi sa puno prtljaga i puno nostalgičnih veza“ koje se vezuju uz nasleđe popularne lutke.

„Mnogi misle da znaju šta ih očekuje u filmu, ali mi spremamo nešto potpuno drugačije, nešto što niste znali da želite“ – rekla je Margo Robi.

 Filmski studio „Warner Bros“ koji stoji iza ovog filma, juče je na svom Instagram profilu objavio prvu sliku Margo maskiranu u Barbi.

Pored Goslinga i Margot u filmu igraju i Kejt Mekinon (Kate McKinnon), Amerika Ferera (America Ferrera), Simu Li (Simu Liu) i drugi. Osim glavne uloge, Margot Robi je i glavna producentkinja ovog filma. Gosling je navodno u početku odbio ulogu Kena zbog svog gustog rasporeda, ali su izvršni direktori studija smatrali da je Gosling „jedini izbor“ za ovu ulogu.

Premijera filma najavljena je za 21. jun 2023. godine

Ostavi svoj komentar