Kabare „Da, to su bili dani“ 3. decembra u Mts dvorani

Nebojša Dugalić i Boris Pingović najavili su muzičko-poetski kabare „Da, to su bili dani“, koji će se održati 3. decembra u Velikoj Sali MTS Dvorane. Kabare ove godine slavi 18 godina postojanja, pa će tim povodom biti ponovo pred beogradskom publikom.

Pored Pingovića i Dugalića u kabareu će nastupiti i Nina Ćosić (glas i udaraljke) i Voja Savić (bas gitara), kao i specijalni gosti.

Nebojša Dugalić je povodom jubileja kabarea izjavio: „Ovo je skoro 350. izvođenje i čudim se kako nismo prestali da brojimo, a uistinu ova brojka veoma raduje. Ono što je veoma važno i što je negde i doprinelo trajanju kabarea jeste konstantna interakcija sa publikom i osluškivanje njihovih sugestija. Do sada smo sigurno imali bar 10 verzija kabarea i čini mi se da upravo ta neistovetnost svakog novog izvođenja doprinosi dinamici svakog novog susreta sa publikom. Pesme su se kroz vreme menjale, poezija takođe, kao i mi sami“.

Foto: Filip Olćan, Mts dvorana

Kabare „To su bili dani“ izvodi se od 2004. godine, a reč je o kombinaciji muzike, poezije i humorne anegdotske građe. Publika će i ovog puta imati priliku da čuje stigove naših najznamenitijih pesnika, kao i muziku različitih žanrova, od šansona, rock ‘n rolla, pa sve do domaćeg evergrina.  

„Naš muzičko-poetski kabare jeste pokušaj da uočimo srodnost različitih muzičkih i poetskih tradicija, ovaploćenih kroz baštine raznih stvaralaca, i da se u ovim danima prisetimo šta je nekada, ne tako davno, značilo govoriti i pevati za sva vremena“ – rekao je Boris Pingović o kabareu.

Karte možete kupiti na blagajni MTS dvorane, kao i putem sajta tickets.rs.

Ostavi svoj komentar