Rijanin trudnički stil odudara od svega viđenog do sad

Farmerke sa niskim strukom, otkriveni stomak, potpuno prozirne haljine i telo ukrašeno draguljima, samo su deo onoga što smo mogli da vidimo otkako je Rijana (Rihanna) u drugom stanju. Njen stil je oduvek odudarao od drugih, a ona je i tokom ovog posebnog perioda u njenom životu, odlučila da nas neprestano iznenađuje svojim odevnim kombinacijama.

Njen trudnički stil zapravo nema veze sa stilom trudnica na koji smo do sada navikli. Ona predstavlja smelu i hrabru verziju buduće majke, a ništa manje od nje nismo ni očekivali.

I dok su nas u prošlosti fascinirale nage fotografije poznatih trudnica, Rijana nam je pokazala šta znači biti u centru pažnje tokom trudnoće. Dok druge trudnice ponekad skrivaju svoj stomak, Rijana ga pokazuje otkrivenog u skoro svim prilikama.

Pogledajte nekoliko najzapaženijih stajlinga trudne Rijane.

Naslovnica za Vog

Prvi put smo saznali da Rijana i Ejsep Roki čekaju bebu, nakon fotografija koje je objavio Vog. Na njima budući roditellji poziraju na mostu u Njujorku, a Rijana nosi dugačku, pink janku i farmerke. Ispod kaputa, nema ništa drugo osim dijamanata i kristala koji prekrivaju kaput.

Dior revija na Nedelji mode u Parizu

Na Diorovoj reviji na Nedelji mode u Parizu, Rijana je privukla svu pažnju u crnoj, čipkastoj kreaciji koja je u potpunosti prozirna. Upotpunila je ovu nesvakidašnju kombinaciju sa kožnim kaputom i dubokim, kožnim čizmama.

Rijana na Guči reviji u Milanu

Na Gučijevoj reviji u okviru Nedelje mode u Milanu, Rijana se pojavila u pantalonama sa širokim nogavicama koje su ukrašene crvenim zmajem, majici i širokoj ljubišastoj bundi. Imala je i neobičan srebrni ukras na glavi. 

Kožni autfit

 Paparaci su je uslikali u kožnoj kombinaciji od glave do pete u kakvoj do sada nismo videli poznate trunice.

Plavi kombinezon

Rijana nam je pokazala i da kombinezon sa prorezom na kuku mogu da nose i trudnice. Jarko plavu kombinaciju upotpunila je sa naočarima iste boje i sa dugačkom jaknom.

Farmerke i kaput od prevrnute kože

Još jedna ležerna kombinacija kakvu očekujemo od Rijane. Farmerke, dukserica i čizme i kaput od prevrnute kože.

Fenti događaj

Na događaju njene firme, koja se bavi proizvodnjom šminke, pojavila se u srebrnoj, šljokičastoj suknji i srebrnom topu. Stomak joj je bio ukrašen nakitom.

Animal print za trudnice

Plitke farmerke u kombinaciji sa kaputom u animal print, sigurno nisu ono što očekujemo od trudnica. Ali smo se, kao i mnogo puta do sad, uverili da Rijani sve dobro stoji.

Summary
Rijanin trudnički stil odudara od svega viđenog do sad
Article Ime
Rijanin trudnički stil odudara od svega viđenog do sad
Description
Rijanin stil je oduvek odudarao od drugih, a ona nas i tokom trudnoće neprestano iznenađuje svojim odevnim kombinacijama.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar