Rijanin trudnički stil odudara od svega viđenog do sad

Farmerke sa niskim strukom, otkriveni stomak, potpuno prozirne haljine i telo ukrašeno draguljima, samo su deo onoga što smo mogli da vidimo otkako je Rijana (Rihanna) u drugom stanju. Njen stil je oduvek odudarao od drugih, a ona je i tokom ovog posebnog perioda u njenom životu, odlučila da nas neprestano iznenađuje svojim odevnim kombinacijama.

Njen trudnički stil zapravo nema veze sa stilom trudnica na koji smo do sada navikli. Ona predstavlja smelu i hrabru verziju buduće majke, a ništa manje od nje nismo ni očekivali.

I dok su nas u prošlosti fascinirale nage fotografije poznatih trudnica, Rijana nam je pokazala šta znači biti u centru pažnje tokom trudnoće. Dok druge trudnice ponekad skrivaju svoj stomak, Rijana ga pokazuje otkrivenog u skoro svim prilikama.

Pogledajte nekoliko najzapaženijih stajlinga trudne Rijane.

Naslovnica za Vog

Prvi put smo saznali da Rijana i Ejsep Roki čekaju bebu, nakon fotografija koje je objavio Vog. Na njima budući roditellji poziraju na mostu u Njujorku, a Rijana nosi dugačku, pink janku i farmerke. Ispod kaputa, nema ništa drugo osim dijamanata i kristala koji prekrivaju kaput.

Dior revija na Nedelji mode u Parizu

Na Diorovoj reviji na Nedelji mode u Parizu, Rijana je privukla svu pažnju u crnoj, čipkastoj kreaciji koja je u potpunosti prozirna. Upotpunila je ovu nesvakidašnju kombinaciju sa kožnim kaputom i dubokim, kožnim čizmama.

Rijana na Guči reviji u Milanu

Na Gučijevoj reviji u okviru Nedelje mode u Milanu, Rijana se pojavila u pantalonama sa širokim nogavicama koje su ukrašene crvenim zmajem, majici i širokoj ljubišastoj bundi. Imala je i neobičan srebrni ukras na glavi. 

Kožni autfit

 Paparaci su je uslikali u kožnoj kombinaciji od glave do pete u kakvoj do sada nismo videli poznate trunice.

Plavi kombinezon

Rijana nam je pokazala i da kombinezon sa prorezom na kuku mogu da nose i trudnice. Jarko plavu kombinaciju upotpunila je sa naočarima iste boje i sa dugačkom jaknom.

Farmerke i kaput od prevrnute kože

Još jedna ležerna kombinacija kakvu očekujemo od Rijane. Farmerke, dukserica i čizme i kaput od prevrnute kože.

Fenti događaj

Na događaju njene firme, koja se bavi proizvodnjom šminke, pojavila se u srebrnoj, šljokičastoj suknji i srebrnom topu. Stomak joj je bio ukrašen nakitom.

Animal print za trudnice

Plitke farmerke u kombinaciji sa kaputom u animal print, sigurno nisu ono što očekujemo od trudnica. Ali smo se, kao i mnogo puta do sad, uverili da Rijani sve dobro stoji.

Ostavi svoj komentar