Sofija Loren na Armani događaju privukla svu pažnju

Čuvena italijanska glumica, Sofija Loren, pojavila se na otvaranju radnje brenda Armani na Beverli Hilsu i privukla je svu pažnju svojim elegantnim izgledom u 87. godini. Đorđo Armani i Sofija Loren su dugogodišnji prijatelji, što je sigurno jedan od razloga zašto se ona pojavila na ovom događaju, jer poslednjih godina nema običaj da se eksponira.

Na ovom događaju nosila je sofisticirano, ženstveno odelo od materijala nalik na pliš, a ispod njega je imala prozirnu bluzu. Sofija Loren nam je još jednom pokazala da su godine zaista samo broj i da sa njima ne gubimo lepotu, stil i sjaj.

Sofija Loren je glumica koja je bila deo Zlatnog doba Holivuda, ali koja i danas zrači elegancijom i glamurom gde god se pojavi. Ona je prva Italijanka i prva glumica van engleskog govornog područja koja je osvojila nagradu Oskar, za ulogu u filmu „Dve žene“. Dobitnica je i Oskara za životno delo. Dugo se smatrala simbolom lepote. Radila je sa mnogim legendama starog Holivuda među kojima su Čarli Čaplin, Frenk Sinatra, Klark Gejbl, Žan Pol Belmondo i Marlon Brando. Njena glumačka karijera traje preko 60 godina.

Summary
Sofija Loren na Armani događaju privukla svu pažnju
Article Ime
Sofija Loren na Armani događaju privukla svu pažnju
Description
Čuvena italijanska glumica Sofija Loren pojavila se na otvaranju Giorgio Armani radnje na Beverli Hilsu i privukla je svu pažnju svojim blistavim izgledom u 87-oj godini.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar