Valentino torba koju nose mnoge poznate dame ovog proleća

Valentino je i u ovoj modnoj sezoni za proleće/leto 2022. postavio vodeće trendove, posebno sa jednim modnim aksesoarom koji nose mnoge poznate dame. U pitanju je torba sa metalnim nitnama, koja se može naći u različitim bojama i veličinama.

Poznate ličnosti među kojima su Lejdi Gaga, Dženifer Lopez, Kamila Morone i Vini Harlou uslikane su kako nose ovaj novi model torbe čuvenog italijanskog brenda Valentino.

Ova torba je idealna za sve prilike. Može se nositi i u ležernim varijantama sa farmerkama u opuštenoj šetnji, ali i uz glamurozne haljine na svečanim događajima. To je zasigurno jedan od razloga zašto je ova torba postala toliko popularna.

Ona se može pronaći u različitim bojama, među kojima su i najpopularnije boje ovog prolećaroze i zelena, ali i u različitim veličinama. Pored toga, brend je napravio ovaj model i od različitih materijala, pa se tako mogu pronaći od pletenih do kožnih torbi.

Valentino je napravio i mini verziju ove torbe, sa samo jednom nitnom koja torbi daje izgled nalik na pismo. Ukoliko do sada nisu, poznate dame će sigurno nabaviti i ovaj novi model.

Ostavi svoj komentar