Trudna Rijana na naslovnici majskog Voga

Rijana (Rihanna) je još jednom oduševila svoje obožavaoce, pozirajući za majsku naslovnu stranu čuvenog modnog časopisa Vog (Vogue). Fotografkinja Eni Lebovic (Annie Leibovitz) slikala je Rijanu u crvenom čipkanom bodiju, kojim je pevačica još jednom opovrgla predrasude o oblačenju trudnica.

Crveni bodi koji nosi na fotografiji potpisuje brend Alaia, a Rijana je još jednom pomerila moderna shvatanja trudničkog stila i postavila potpuno nove trendove, kao što se od nje i očekivalo.

U intervjuu za Vog, Rijana je govorila i o svom partneru Ejsepu Rokiju (Asap Rocky). Izjavila je da nije lako izaći iz njene zone prijateljstva i da joj je trebalo vremena da ga upozna. Govorila je i o izazovima koje buduće majčinstvo donosi, a istakla je i da se boji postporođajne depresije za koju je čula iz iskustva drugih majki.

„Uravnoteženost je jedan od mojih najvećih izazova i uvek je bio. A sada je tu još jedno ljudsko biće koje ulazi u igru, to ponovo menja stvari. Ipak, imam poslove koji neće sami da se vode. Moja mama je vodila računa o nas troje sa ni približnom količinom resursa koje ja imama, tako da ja to apsolutno mogu da uradim“ – rekla je Rijana.

Ona je pozirala i naga u kadi iz koje proviruje samo stomak, dok je na sebi imala jedino ogrlicu.

„Nadam se da smo uspeli da redefinišemo ono što se smatra pristojnim za trudnice. Moje telo trenutno radi neverovatne stvari i neću da se stidim zbog toga“ – objasnila je Rijana.

Rijana i Ejsep Roki su objavili da čekaju bebu fotografijama, koje je takođe objavio Vog. Ona je tada pozirala u ružičastoj jakni, nagog stomaka na mostu u Harlemu u Njujorku.

Ostavi svoj komentar