Novi film sa Šonom Penom i njegovom ćerkom u glavnim ulogama

Film „Dan zastave“ (Flag Day) u kom glavne uloge imaju Šon Pen (Sean Penn) i njegova ćerka Dilan Pen (Dylan Penn), biće dostupan u bioskopima od 28. aprila. Film je premijerno prikazan na Kanskom festivalu na kom je bio nominovan i za Zlatnu palmu, dok je beogradsku premijeru imao na 50. FEST-u.  

Radnja filma prati složen odnos Dženifer i Džona, oca i ćerke, nakon što ona sazna da joj je otac kriminalac koji je proneverio milione dolara. Nakon saznanja da ga je policija progonila zbog falsifikovanja više od 20 miliona dolara, ona se osvrće na njihov problematičan odnos.

Ovo je prva velika uloga Dilan Pen, kao i prvi film u kom će glumiti sa svojim ocem.  

Foto: MegaComFilm

Dobitnik Oskara, Šon Pen, se u poslednjih nekoliko godina bavi režijom, pa tako stoji i iza filma „Dan zastave“. Pre njega režirao je i filmove „U divljini“, „Zavet“ i mnoge druge.

„Scenario za ovaj film dobio sam pre deset godina i kako sam u čitanju odmicao stranicu po stranicu Dilanino lice je bilo utisnuto u lik Dženifer, niko drugi nije mogao bolje da je dočara. Bila mi je velika čast da glumim sa njom, što je druga velika stvar u ovom filmu, a prva je da nikada nisam mislio da ću režirati film u kome ću glumiti“ –  rekao je Šon Pen.

Foto: MegaComFilm

Pored Šona i Dilan Pen u filmu glume i Džoš Brolin (Josh Brolin), Redžina King (Regina King), Norbert Leo Buc (Norbert Leo Butz) i drugi.

Pogledajte i trejler za novi film koji će biti dostupan u bioskopima od 28. aprila.

Summary
Novi film sa Šonom Penom i njegovom ćerkom u glavnim ulogama
Article Ime
Novi film sa Šonom Penom i njegovom ćerkom u glavnim ulogama
Description
Film „Dan zastave“ (Flag Day) u kom glavne uloge imaju Šon Pen i njegova ćerka Dilan Pen, biće dostupan u bioskopima od 28. aprila.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar