Šljokičave pantalone su ponovo u modi

Pod odećom za zabavu odavno više ne podrazumevamo samo haljine. U zimskom periodu šljokičave pantalone dospevaju u centar pažnje, a posebno su popularne kao deo stajlinga za novogodišnje zabave. Zato smo za vas izvojili nekoliko trendi kombinacija sa šljokičastim pantalonama.

Rolke i šljokičaste pantalone

Jednobojne široke rolke i šljokičave pantalone su ove sezone dobitna kombinacija. Ovaj outfit možete nositi i tokom dana, ali i u noćnom izlasku.

Oversized sako i crne pantalone

Oversized sako se jednostavno uklapa uz sve odevne komade! U kombinaciji sa šljokičavim pantalonama dobićete idealnu kombinaciju za večeru ili sastanak, a hrabrije dame mogu izneti ovaj stajling i tokom radnog dana.

Sportske široke dukserice i šljokice

Za svaki dan, tokom zimske sezone, možete kombinovati i široke dukserice i pantalone sa šljokicama, Ovaj stajling upotpunite sa belim patikama ili belim starkama.

Kombinacija sa oversized košuljama

Svetlucave pantalone se možda i najbolje slažu sa širokim belim ili crnim oversized košuljama. Ovo je idealna poslovna, ali i svakodneva kombinacija tokom prazničnog perioda.

Kompletni šljokičavi stajling

Šljokičavi sako i pantalone su odličan izbor za novogodišnju noć. Mislite unapred o svom idealnom stajlingu za posebnu noć, a neka vam ovo posluži kao inspiracija da zablistate.

Ostavi svoj komentar