Poklon za 8. mart – izaberite sa liste predloga i obradujte svoju dragu

Dan žena slavi se 8. marta i to je jedan od lepših praznika. Tog dana možete da sretnete na ulici puno muškaraca koji nose bukete u rukama, ne bi li obradovali svoje devojke, žene, majke, sestre, prijateljice… Ako ste u dilemi šta da poklonite vašim dragim ženama, mi imamo nekoliko predloga za vas.

Da li ste razmišljali da svojoj dragoj poklonite make-up koji ona voli?

Šminka je uvek lep poklon. Svaka žena će se obradovati kvalitetnom make-upu. Da li ćete odabrati karmin, maskaru ili pak korektor, zavisi od toga koliko dama kojoj namenjujete poklon voli da se šminka.

Sa parfemom nećete pogrešiti

Svi vole lepo da mirišu. S toga je parfem pravi izbor poklona. Da biste ga nekom poklonili, mora da ga znate koju notu mirisa voli. Ili ako vam je teško da odaberete, imate još nekoliko dana vremena da saznate koji joj omiljeni parfem. Naš predlog je Šanel 5, to je klasika, sa kojom skoro da nema greške.

Senzualan čipkani veš

Čipkani donji veš. Ovaj poklon namenite devojci ili supruzi. Prvo što će te obradovati nju, a drugo što ćete se obradovati i vi, kada vidite vašu damu u seksi vešu.

Večiti biseri

Biserne minđuše su poklon za mamu, baku, sestru. Elegantne, jednostavne, a vanvremenske. U nekim elegantnim prilikama, rado će ih poneti i setiti se da su ih dobile za Dan žena.

Ešarpe ne izlaze iz mode

Ešarpe mogu da se nose uvek. Da li oko vrata, na glavi, ili vezane u čvor oko ručki od tašne, nije bitno. One su lep modni detalj. Svilenu maramu, sa nekim interesantnim dezenom možete da poklonite svakoj dami.

Tašna je uvek pravi pogodak

Žene vole cipele i tašne. Ipak, moramo priznati da je teško pokloniti dami lepe cipele, jer nikad ne možete znati sa sigurnošću da li će joj odgovarati broj, da li su udobne i slično. Ali zato sa tašnom ćete je sigurno oduševiti. Pri izboru razmislite kakav je stil dame kojoj birate tašnu. Da li više voli klasične stvari ili pak moderne.

Knjiga ostaje zauvek

Dobra knjiga para vredi. Knjiga je nešto što se ne troši, ostaje zauvek i kao uspomena. Dama kojoj poklonite će provesti lepo vreme u čitanju. Naša preporuka je da ne zaboravite da napišete posvetu i čestitate 8. mart.

Bokal je odličan klasičan poklon

Bokal i set šolja za čaj. Lep i koristan poklon. Možete da odaberete porcelanski set, interesatnog dezena, iz kog je prava milina popiti šolju čaja pred spavanje.

Majca sa natpisom koji ste sami osmislili

Svakoj dami treba jednostavna pamučna majica. Bliži nam se proleće, pa slobodno razmislite o tome da poklonite majicu. Da ne bi bilo greške, odaberite najjednostavniji, koja ide uz sve i po modelu i po boji. Ali ako želite da ostavite neku poruku, postoji štampanje na pamučnim majicama. Smislite šta biste poručili i brzo odnesite majicu na štampu. Vrlo šarmantan poklon, koji će nabaciti osmeh na lice svakoj dami.

Ostavi svoj komentar