Oženio se Bruklin Bekam

Bruklin Bekam, sin Dejvida i Viktorije Bekam, oženio se 9. aprila sa glumicom Nikolom Pelc na porodičnom imanju njene porodice u Palm Biču na Floridi. Bruklin je uzeo prezime svoje supruge, koje će od sada koristiti kao srednje ime. Pretpostavlja se da je venčanje koštalo neverovatnih 3 miliona dolara.

Nikola je nosila jednostavnu i elegantnu Valentino venčanicu. Uz haljinu je nosila i rukavice i veo od francuske čipke. Njena frizura je inspirisana frizurom Klaudije Šifer iz 90-ih godina. Do oltara ju je ispratio otac uz pesmu „Songbird“ i pratnju gudačkog orkestra.

Par je odigrao svoj prvi ples uz pesmu „Only Fools Rush In“, koju je izveo južnoafrički umetnik Lloyiso.

Bruklin i Nikola potpisali su predbračni ugovor, ali ne zbog njegovog već zbog bogatstva njene porodice za koje se poretpostavlja da iznosi preko 1,3 milijarde funti.

Nakon ceremonije gosti su se družili uz koktele ukrašene sa belim trešnjinim cvetovima i uz džez kvartet. Potom je zasvirao i bend. Dekoraciju su činile baštenske ruže, božuri, hortenzije i sitno belo cveće. Dejvid Bekam je održao govor kojim je odao počast sinu i njegovoj supruzi.

Viktorija Bekam nosila je srebrnu metalik haljinu sa cvetnim ukrasom. Mladina majka, Klaudija Pelc, nosila je kraljevsko pavu Versaće haljinu. Mladoženjino Dior odelo, kao i odela njegove braće i oca, kreirao je Kim Džons, porodični prijatelj.

Venčanju su prisustvovale brojne poznate ličnosti među kojima su Eva Longorija i Serena Vilijams.

Ostavi svoj komentar