Cvetni dezeni bez kojih ne može da prođe proleće

Cvetni dezeni na odeći su sinonim za proleće i retko se može zamisliti bilo koje prolećna kolekcija bez njih. Dobra stvar kod cvetnih dezena je i to što se mogu nositi u skoro svakoj prilici, bilo na poslu ili u večernjem izlasku.

Došlo je vreme da tamnije zimske tonove zamenimo vedrim i šarenim dezenima i zato smo za vas izdvojili nekoliko modernih kombinacija sa cvetnim dezenima.

Cvetne pantalone i neutralne bluze

Cvetne pantalone će se najbolje uklopiti sa belim košuljama i majicama. Ovo je prava opuštena kombinacija za posao ili za izlazak u grad.

Cvetni dezeni na haljinama i suknjama

Cvetni dezeni na haljinama i suknjama su već uobičajni u ovom periodu godine. Ove sezone su ponovo u modi maxi haljine, tako da ako odaberete dugačku haljinu sa cvetnim dezenom bićete potpuno u trendu.

 Cipele sa cvetnim dezenima

Ne zaboravimo i cipele  sa cvetnim dezenima. U modu su se ponovo vratile platforme, pa lako možemo pronaći i one čija je peta ukrašena cvetnim motivima. Ovakve cipele uklopite uz jednostavnije odevne kombinacije.

Ukrasi za kosu, ešarpe i minđuše

Naizgled jednostavne odevne kombinacije možemo u potpunosti da promenima sa cvetnim detaljima, odnosno ukrasima za kosu, minđušama i ešarpama sa cvetnim dezenima.

Cvetna odela za najhrabrije

Za dame koje se ne plaše da eksperimentišu sa modom tu su i cvetna odela koja će sigurno privući svačiju pažnju. Uz njih odaberite jednostavne cipele sa visokom potpeticom ili jednobojne ravne cipele.

Ostavi svoj komentar