Kombinezoni su ponovo u modi – 5 top kombinacija

Kombinezoni su zauzeli sigurno mesto u prolećnim trendovima za 2022. godinu. Oni su odevni komad koji se često vraća, a možemo ga kombinovati na različite načine. Kombinezoni mogu biti dobar izbor i za dnevne varijante, ali se mogu naći i svečani modeli koji će ostaviti veći utisak od večernjih haljina.

Mi smo za vas izdvojili 5 odevnih kombinacija sa kombinezonom koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za ovo proleće.

Sako i kombinezon su dobitna poslovna kombinacija

Kombinezon klasičnog kroja u crnoj i bež boji ili u pepito dezenu u kombinaciji sa oversized sakoom, koji je takođe must-have ovog proleća, predstavlja dobitnu kombinaciju za posao. U njima će vam biti prijatno, a ako iskrsne neki važan sastanak izgledaćete dovoljno elegantno.

Kombinezon i rolka

Urbane devojke i žene mogu kombinovati šire kombinezone sa džemperima i rolkama. Crni kombinezon na bretele možete nositi preko prugastih ili belih majici. Ovu kombinaciju možete upotpuniti efektnom punđom koja će doprineti gradskom  i neobaveznom stilu.

Sa štiklama spremni za noćni provod

U kolekcijama različitih brendova mogu se pronaći svečani kombinezoni. Kada takvu kombinaciju upotpunite sa cipelama visokim potpeticama, ostavićete snažniji utisak nego u haljini.

Opušteni materijali za svaki dan

Za šetnje ili kafu sa prijateljicama možete izabrati kombinezone od pamuka koji su i više nego prijatni. Njih možete kombinovati sa patikama i teksas jaknom. Dobićete kombinaciju između sportske i elegantne, koja je uvek dobitna za ovakve prilike.

Kaiš i nakit zajedno sa kombinezonom

Ukoliko želite da vaše kombincije sa kombinezonima podignete na viši nivo to možete uraditi sa efektnim nakitom i kaiševima. Veliki i upadljiv nakit će se uklopiti sa jednobojnim kombinezonima, a kaiševi će dodatno istaći vaš struk.

Summary
Kombinezoni su ponovo u modi
Article Ime
Kombinezoni su ponovo u modi
Description
Kombinezoni su zauzeli sigurno mesto u prolećnim trendovima za 2022. godinu. Oni su odevni komad koji se često vraća, a možemo ga kombinovati na različite načine.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar