Moda se vraća – 5 modnih komada koji su opet u trendu

Modni trendovi se konstantno menjaju, ali smo na pistama ove sezone mogli da vidimo i dobro poznate odevne komade, koji su bili veoma popularni u prošlosti. Modni kreatori su ih redizajnirali i ponovo od njih stvorili vodeće modne trendove za 2022. godinu.

Pogledajte 5 modnih trendova koji su ponovo u trendu ove sezone.

Zvoncare

Farmerke za širokim nogavicama su ponovo u modi. U prodavnicama se mogu naći različite nijanse i krojevi ovog modela farmerki. Njih možete kombinovati sa džemperima, majicama i sa košuljama.

Platforme

Versaće (Versace) je ove godine iznenadio sa platformama koje su nalik na one iza devedesetih godina. Visoke platforme u različitim i jarkim bojama ponovo su u modi, a u njima su prve prošetale sestre Hadid, upravo na Versaće reviji.

Teksas na teksas

Teksas je moderan više nego ikad i to ne samo jedan odevni komad, već je moderna kombinacija teksasa na teksas. Farmerke u kombinaciji sa teksas jaknom moderne su ove sezona i za žene i za muškarce.

Plisirane suknje

Sve nežnije dame će obradovati to što su plisirane suknje i dalje u modi. Pastelne nijanse, od krem do nežno zlatinih plisiranih suknji, mogu se pronaći u različitim dužinama. Na Diorovoj (Dior) reviji smo mogli da vidimo kratke plisirane suknje, a moderne su i maxi i midi dužine.

Pruge

Pruge možda zapravo nikada nisu ni izašle iz mode, a Armani im je i ove sezone obezbedio mesto u vodećim modnim trendovima. Pruge su prisutne i na majicama, pantalonama, ali i na haljinama i košuljama. Vodoravne ili horizontalne, pruge koje podsećaju na more, obeležiće ovo proleće.

Ostavi svoj komentar