Za 4 osobe
Sastojci
4 lepinje
2 pakovanja (450 g) Beyond Meat
- Majonez sos
- 1/4 šolje japanskog majoneza (Kewpie ili drugi)
- 1/2 kašičice sušene juzu-kore
- 1/2 kašičice juzu soka (ili limunovog soka)
- Marinada
- 1,5 kašika bele miso paste
- 1,5 kašika mirina
- 1/2 kašičice rendanog đumbira
- 1/2 kašičice sveže mlevenog crnog bibera
- 1 kašičica sojinog sosa
- Tonkatsu sos
- 1/8 šolje Vorčester sosa
- 1/8 šolje kečapa
- 1 kašičica šećera od trske
- 2 kašičice sojinog sosa
- 1 hrskavi kupus
- 2 šolje zelenog kupusa, fino iseckanog
- 1 šolja daikona (ili rotkvica), narendano
- 2 kašičice svežeg limunovog soka
- 1/4 kašike košer soli
- 1 kašičica preprženog sezamovog ulja

Način pripreme
Prvo pomešajte sastojke za majonez, a zatim odložite u frižider da odstoji.
Zatim pripremite marinadu i dobro je pomešajte sa Beyond Meat. Podelite i oblikujte u 4 pljeskavice i ostavite da odstoje oko 30 minuta da se ukusi razviju.
U međuvremenu napravite tonkatsu sos tako što ćete sastojke umutiti i ostaviti sa strane.
Narežite kupus na sitno i narendajte daikon rotkvu i bacite u posudu sa limunovim sokom, solju i susamovim uljem.
Zagrejati tiganj i peći na roštilju “meso” oko 3 minuta sa svake strane ili dok se lepo ne ispeče.
Namažite majonez sos na lepinju, odozgo dodajte pljeskavicu, pa tonkatsu sos i šaku hrskavog kupusa.
Poslužite uz sunomono, japansku tangi salatu od krastavaca.