Drvo u enterijeru daje prirodnu notu i toplinu vašem domu

Drveni komadi nameštaja vašem eneterijeru daju toplinu. Stvaraju osećaj veze sa prirodom. Pored toga što je veliki izbor takvog nameštaja u radnjama, vi možete da se odlučite da i sami napravite upečatljiv komad nameštaja. Tada u pomoć zovete stolara, ne bi li izveo na najbolji mogući način vašu ideju.

Drvo se slaže uz sve boje, a ako u prostor ubacite još malo zelenila, dobićete pravu stvar. Možete da birate boju drveta, od one najsvetlije, do med boje, i tamno braon. Mi vam dajemo nekoliko predloga, a vi sami odlučite šta vam se najviše doapada.

Ako imate kuću ili stan u potkrovlju i potrebne su vam stepenice da bi došli na gornji deo vašeg objekta, naša preporuka je da izaberete drvene. Drvene stepenice i ograda, daju lepotu prostoru. Ako birate drvo svetlije nijanse, one neće biti pretenciozne i dozvoliće da vaš prostor diše.

Spavaći krevet sa drvenim okvirom i belom posteljinom. Možda biste pomislili da može biti samo deo planinske kućice, ali ne. Sjajno se uklapa i u moderno uređene enterijere. Spavanje na drvenom krevetu, daje vam direktan kontakt sa prirodom. Šta ćete lepše, nego da spavate na prirodnom materijalu.

Možda imate neku staru drvenu škrinju. Lep i praktičan detalj u vašem prostoru. Pored toga što služi kao stočić, možete da staviti i u nju razne sitnice. Lepo će izgledati ako je prelakirate, ali i ako je ostavite mat.

Pogledajte kako drveni sto i stolice mogu dobro stajati u prostoru. Oni su najupečatljiviji komad nameštaja u ovom minimalistički uređenom eneterijeru. Dovoljno je da stavite jednu činiju na sto, i izgledaće fenomenalno. Ako nemate prozor ili terasu koja gleda na zelenilo, na sto stavite cveće ili sobnu biljku. Drveni komadi nameštaja, dobiju još više na toplini kada ih ukrasite biljkama.

Moderna kuhinja od drveta, sa belim elementima. Da se drvo ne uklapa samo u rustične Shaby chic prostore, dokaz je ova kuhinja. Nešto što je upotpunilo ceo ovaj stil su drvene barske stolice.

I za kraj, ako niste ljubitelj krupnih drvenih komada nameštaja, odaberite bar saksije, koje će ukrasiti vaš dom. Saksija od drveta, sa bilo kojom biljkom, na primer kaktusom izgleda prelepo.

Ostavi svoj komentar