Megan Markl – članica kraljevske porodice o kojoj ne prestaje da se priča

Od kada se 2018. godine udala za princa Harija, o Megan Markl ne prestaje da se priča. Megan je već bila udata, a pre ulaska u kraljevsku porodicu imala je nekoliko manjih uloga u američkim serijama. Danas sa suprugom i dvoje dece živi u Americi, nakon odluke da napuste kraljevsku porodicu i odsele se iz Velike Britanije.

Megan kao glumica

Megan Markl je odrasla u Los Anđelesu, a dolazi iz mešovite porodice. Njena majka je afroamerikanka, a otac belac. Roditelji su joj se razveli kada je imala šest godina, a ima starijeg polubrata i polusestru.  

Megan je odrasla u Holivudu, a obrazovala se u privatnim školama. Diplomirala je 2003. godine na Severozapadnom univerzitetu na kome je stekla dvostruku diplomu za pozorište i međunarodne studije.

Njena prva uloga na televiziji bila je u jednoj od epizoda serije „Opšta bolnica“. Na početku karijere imala je nekoliko manjih uloga u TV serijama kao što su CSI: NY, Srednji grad, Rat u kući. Prvu veću ulogu imala je u seriji „Odela“, a igrala je i u nekoliko filmova.

Nakon udaje Megan je odlučila da prestane da se bavi glumom.

Od sastanka na slepo do kraljevske porodice

Megan je, pre Harija, bila tri godine u braku sa glumcem i producentom Trevorom Englesonom. U junu 2016. započela je vezu sa Harijem, sa kojim se upoznala na slepom sastanku koji je organizovao njihov zajednički prijatelj. Verlili su se 2017. godine, a pre venčanja je morala da se krsti. Venčali su se 2018. godine u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, ali su prošle godine otkrili da su se zapravo tajno venčali pre zvanične ceremonije.

Troškovi venčanja procenjeni su na oko 45 miliona dolara.

Na venčanju su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti, među kojima su Amal i Džordž Kluni, Idris Elba, Tom Hardi, Elton Džon, Dejvid i Viktorija Bekam i drugi.

Megan i Hari imaju dvoje dece, sina Arčija (2) i ćerku Lilibet, koja se rodila pre 10 meseci.

Intervju sa Oprom Vinfri koji je uzdrmao čitav svet

Bračni život u kraljevskoj porodici nije tekao po planu. Princ Hari i Megan su se u martu 2020. preselili u Kaliforniju, nakon što su saopštili da se povlače sa svih dužnosti u kraljevskoj porodici.

U prošlogodišnjem intervjuu sa Oprom Vinfri, Megan i Hari izneli su detalje iz svog života koji su uzdrmali čitav svet. Megan je otkrila da je pomišljala na samoubistvo zbog načina na koji su britanski mediji pisali o njoj, kao i da kraljevska porodica nije dopustila da joj se pomogne.

U razgovor sa Oprom, navela je i da su članovi kraljevske porodice bili zabrinuti zbog toga što je ona meleskinja, odnosno oko toga kakvu će boju kože imati njihov sin Arči. Međutim, princ Vilijam je odmah nakon interjvua rekao da kraljevska porodica nije rasistička.

Princ Hari danas često izjavljuje da oseća neverovatan mir od kako se sa suprugom preselio u Ameriku, međutim neki to tumače kao pravdanje postupka napuštanja kraljevske porodice.

Summary
Megan Markl – članica kraljevske porodice o kojoj ne prestaje da se priča
Article Ime
Megan Markl – članica kraljevske porodice o kojoj ne prestaje da se priča
Description
Od kada se 2018. godine udala za princa Harija i postala deo kraljevske porodice o Megan Markl ne prestaje da se priča.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar