Odevni komadi koje svaka žena treba da ima

Moda i trendovi se stalno menjaju. Svaka sezona sa sobom donosi nove dezene, boje i krojeve, međutim postoje i oni odevni komadi koji nikada nisu izašli iz mode. Vanvremenski klasici u odevanju, poput bele košulje i farmerki, su ono što bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru.

Izdvojili smo za vas 11 odevnih komada koje bi trebalo da imate u svom garderoberu.

Bela košulja

Bela košulja, klasičnog kroja, je zaista jedan modni klasik koji će zasigurno naći priliku da nekoliko puta bude odeven. Košulju možete kombinovati sa raznim komadima odeće, sa farmerkama, svečanim pantalonama, odelima ili sa suknjama. Ukoliko je nemate, obavezno nabavite belu košulju i nećete se pokajati.  

Farmerke

Farmerke su potrebne svakoj ženi. Ukoliko želite da izgledate moderno, ali i opušteno farmerke su uvek pravi izbor. Potrebno je samo da izaberete model koji odgovara vašoj figuri, odnosno onaj model farmerki u kome se osećate najprijatnije. Farmerke su fleksibilan odevni komad, pa tako mogu biti kombinovane sa različitim stvarima.

Bela ili crna majica

Obične, bele ili crne majice su uvek potrebne. Pored toga što ih možete nositi sa farmerkama ili pantalonama i uz nakit kakav god poželite, često su nam potebne i ispod prozirnih bluzi.  

Sako

Svakoj poslovnoj ženi će bar jednom zatrebati sako. Najbolje je da odaberete neutralnu boju, poput crne koju možete kombinovati sa različitim stvarima. Sako klasičnog kroja, uvek možete ukrasiti i lepim brošem i time upotpuniti naizgled običnu kombinaciju.

Kaput

Tokom jesenjih i zimskih dana, ali i tokom proleća, kaput je nešto sto svakoj ženi treba. Kaput može naizgled jednostavnu kombinaciju, da pretvori u urban i moderan izgled. Uz kaput možete kombinovati i interesante ešarpe, koje će doprineti celokupnom izgledu. 

Alke

Kutija za nakit nije potpuna bez alki. Bilo da odaberete male ili velike, moderne ili klasične – alke su komad nakita koje su posebno hit ove sezone, iako može reći da su decenijama ne izlazi iz mode. Jednostavne minđuše koje možete nositi u raznim prilikama i uz razne odevne kombinacije.

Velika torba

Kojoj to ženi nije potrebna velika torba? Najbolje bi bilo da odaberete torbu tamnije nijanse, crnu ili braon jer ćete moći da je uklopite uz skoro sve. Kaput, farmerke, košulja i torba i spremni ste za grad.

Rolka

Rolka je vanvremenski klasik koji je prekopotreban tokom zimskih dana. Jednostavan odevni komad koji se kombinuje i sa pantalonama, farmerkama, suknjama. Rolku možete nositi i ispod određenih haljina i dobićete pravi urbani izgled.

Crna haljina

Skoro da ne postoji žena koja nema crnu haljinu u svom garderoberu. Haljina koja se može nositi u apsolutno svim prilikama, sa najrazličitijim nakitom, cipelama i frizurama. Kada god ne znamo šta ćemo obući, odgovor je – crnu haljinu!

Midi suknja

Midi suknje su nam potrebne kada željimo da izgledamo svečanije, bilo u poslovnim ili svakodnevnim prilikama. Njih možemo kombinovati sa nekim do gore navedenih stvari, kao što su crne ili bele majce, rolke i košulje.

Najlon čarape

Crne najlon čarape su najbolji izbor kada su u pitanju prohladni dani a mogu se nositi uz najrazličitije haljine i suknje. Možete odabrati jednostavne crne čarape, različitih debljina tkanja ili neke modernije dezene koji će vašu odevnu kombinaciju potpuno promeniti. Pročitajte i naš tekst o modernim dezenima čarapa ove sezone. 

Summary
Odevni komadi koje svaka žena treba da ima u svom garderoberu
Article Ime
Odevni komadi koje svaka žena treba da ima u svom garderoberu
Description
Svaka sezona sa sobom donosi nove dezene, boje i krojeve, međutim postoje i oni odevni komadi koji nikada nisu izašli iz mode.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar