Kako nositi pantalone sa širokim nogavicama? – nekoliko ideja za proleće

Pantalone sa širokim nogavicama su u modi i ovog proleća. One se mogu nositi u različitim prilikama, na poslu, večeri ili u izlasku, a mogu se kombinovati na nekoliko načina.

Mi smo za vas izdvojili 5 modernih kombinacija sa širokim pantalonama.

Prugasta majica i široke pantalone

Pruge su takođe moderne ove sezone, a ako ih uklopite sa pantalonama sa širokim nogavicama i patikama dobićete pravu urbanu kombinaciju za prolećne dane. Ovu kombinaciju možete da upotpunite sa alkama i teksas jaknom.

Ležerna poslovna kombinacija sa belom košuljom

Idealana kombinacija za posao su široke pantalone u neutralnoj boji, crne, sive ili krem u kombinaciji sa modnim klasikom – belom košuljom. Odaberite neke lepe cipele i spremni ste za posao. Košulju uz široke pantalone možete nositi na dva načina, zatvorenu i otvorenu preko bele jednostavne majice.

Korset i pantalone u boji za izlazak

Za noćni izlazak možete kombinovati crne korsete sa širokim pantalonama u boji. Kombinaciju upotpunite sa sandalama ili štiklama. Preko korseta možete nositi široki sako, koji će vam u prelaznom periodu zameniti jaknu.

Bluze bez rukava i široke pantalone

Bluze bez rukava i široke pantalone su idealna kombinacija za različite prilike. Ovako možete ići na posao ili na ručak sa prijateljima kada su topliji dani. Uz ovu kombinaciju odaberite i neki lep nakit.

Sako i široke pantalone

Ukoliko vam je potrebno nešto između odela i opuštene varijante, isprobajte kombinaciju širokih pantalona i sakoa. Tako ćete izgledati dovoljno ozbiljno za posao, ali ne i preterano kao što je to slučaj sa odelom.

Ostavi svoj komentar