Modni komadi kojima se vraćamo svakog aprila

Počeo je april, a sa njim dolaze i promenljivi dani proleća. Zato je ovo period godine kada imamo i nosimo najviše različitih odevnih komada, a postoje i oni kojima se vraćamo svakog proleća.

Mi smo za vas izdvojili 10 odevnih komada kojima se vraćamo svakog aprila.

Teksas jakne

Teksas jakne su univerzalni modni komad ovog, ali i svakog proleća. Mogu se naći u različitim veličinama, dezenima i bojama, a uklapaju se sa najrazličitijim odevnim komadima. Ove sezone je moderna i kombinacija duplog teksasa, odnosno teksas jakni i farmerki.

Starke

Stare su jedan od simbola proleća, a mlađe devojke ih često nose u ovo doba godine. One se kombinuju sa farmerkama, ali i sa suknjama i haljinama kojima daju urbanu notu.

Dugačke satenske suknje

Dugačke suknje od svetlucavih materijala, poput satena u pastelnim, ali i u jarkim bojama su pravi prolećni klasik. Njih možete kombinovati sa teksas jaknom, starkama, klasičnom belom košuljom ali i sa običnim majicama.

Oversized sakoi

Oversized sakoi su idealni za prolećne izlaske, kada je previše toplo za jaknu, ali i nedovoljno toplo da idete otkrivenih ramena. On se veoma lepo uklapa sa večernjim haljinama.

Ešarpe

Ešarpe su u najpopularnije u proleće. Najrazličitiji dezeni i šare krase naše odevne kombinacije i daju nam dozu damskog stila. Možete ih kombinovati sa kombinezonima, pantalonama, košuljama i haljinama.

Cvetne i pastelne košulje

Cveće se pored ešarpi pojavljuje i na košuljama. U aprilu možemo naći pregršt košulja vedrih boja od ljubičaste, pink, zelene, plave pa sve do onih sa različitim dezenima i printovima.

Maxi haljine i patike

Još jedna popularna prolećna kombinacija su sportske patike i maxi haljine i suknje. Ovo je kombinacija za užurbani prolećni dan koju možete nositi i na poslu i u šetnji sa prijateljicama.

Lagani mantili

Mantili su neophodni tokom proleća. Oni menjaju kapute koji su postali pretopli. Mogu se pronaći u različitim bojama i od različitih materijala. Česti su oni u krem i crnoj boji koji se mogu univerzalno nositi sa različitim odevnim kombinacijama.

Naočare za sunce

Napokon je došlo vreme i za naočare za sunce. Odaberite oblik koji vam najbolje stoji, bilo da je u pitanju neki klasični ili moderni oblik u jarkoj boji. Sunce napokon jače sija i naočare su nam neophodne.

Upečatljive minđuše

Vreme je i za poseban aksesoar, među kojim su velike minđuše različitih oblika. Biserne, zlatne, debele alke i minđuše u jarkim bojama ukrasiće i ovogodišnje prolećne kombinacije.

Summary
Modni komadi kojima se vraćamo svakog aprila
Article Ime
Modni komadi kojima se vraćamo svakog aprila
Description
Počeo je april, a sa njim dolaze i promenljivi dani proleća. Zato je ovo period godine kada imamo i nosimo najviše različitih odevnih komada, a postoje i oni kojima se vraćamo svakog proleća.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar