Kratke frizure – 5 varijanti koje su hit ove sezone

Za kratke frizure ponekad je potrebno hrabrosti, ali na kraju se uvek ispostavi da je takva promena izuzetno podmlađujuća. Kratke frizure su oduvek atraktivne, a omiljene su zbog toga što im je potrebna minimalna pažnja. Ne morate da brinete oko stilizovanja i pranja, jer čistu i urednu frizuru imate za pet minuta, a sa kratkom frizurom bićete svuda i uvek primećene. 

Pogledajte kojih pet kratkih frizura su potpuni hit ove sezone.

Stepenasti bob

Stepenasti bob je jedna od najpopularnijih frizura godinama. Najveću pažnju privukao je tokom devedesetih, a još uvek je u trendu. Stepenasta, kratka bob frizura sa krajevima koji idu unapred idealna je za sve prilike, a odudara od klasičnih i ravnih frizura. Stepenasti bob je godinama omiljena frizura Viktorije Bekam.

Ekstremni bob

Tu je i ekstremni bob, koji je iz sezone u sezonu sve popularniji. Dužina kose kod ove frizure doseže do završetka ušiju. Ekstremni bob takođe može biti i stepenast, a u toj varijanti zadnji deo kose je u potpunosti kratko ošišan.

Šiške i bob

Jedna vanvremenska frizura je svakako ravan bob sa šiškama. Odri Tatu imala je ovu frizuru u svojoj čuvenoj ulozi Amelije Pulen, a nosile su je i mnoge poznate dame, među kojima i Tejlor Svift, Natali Portman, Hale Beri i Ema Stoun.

Pixie

Pixie frizura predstavlja elegantno i kratko ošišanu kosu, sa nekoliko slojeva koji frizuri daju volumen i gustinu. Međutim, zbog svojih slojeva pixie frizuru neophodno je negovati i redovno šišati kako bi zadržala svoj zamišljeni izgled.

Buzz cut

Buzz cut se više ne smatra ekstremnom frizurom, a sve više žena se odlučuje za nju. To je kratka, gotovo obrijana kosa nalik na onu kakvu su nosile Šeron Stoun i Demi Mur. Buzz frizura se veoma lako održava i neguje, a sa njom više nećete morati da razmišljate o lošim danima za kosu.

Ostavi svoj komentar