Kratke frizure – 5 varijanti koje su hit ove sezone

Za kratke frizure ponekad je potrebno hrabrosti, ali na kraju se uvek ispostavi da je takva promena izuzetno podmlađujuća. Kratke frizure su oduvek atraktivne, a omiljene su zbog toga što im je potrebna minimalna pažnja. Ne morate da brinete oko stilizovanja i pranja, jer čistu i urednu frizuru imate za pet minuta, a sa kratkom frizurom bićete svuda i uvek primećene. 

Pogledajte kojih pet kratkih frizura su potpuni hit ove sezone.

Stepenasti bob

Stepenasti bob je jedna od najpopularnijih frizura godinama. Najveću pažnju privukao je tokom devedesetih, a još uvek je u trendu. Stepenasta, kratka bob frizura sa krajevima koji idu unapred idealna je za sve prilike, a odudara od klasičnih i ravnih frizura. Stepenasti bob je godinama omiljena frizura Viktorije Bekam.

Ekstremni bob

Tu je i ekstremni bob, koji je iz sezone u sezonu sve popularniji. Dužina kose kod ove frizure doseže do završetka ušiju. Ekstremni bob takođe može biti i stepenast, a u toj varijanti zadnji deo kose je u potpunosti kratko ošišan.

Šiške i bob

Jedna vanvremenska frizura je svakako ravan bob sa šiškama. Odri Tatu imala je ovu frizuru u svojoj čuvenoj ulozi Amelije Pulen, a nosile su je i mnoge poznate dame, među kojima i Tejlor Svift, Natali Portman, Hale Beri i Ema Stoun.

Pixie

Pixie frizura predstavlja elegantno i kratko ošišanu kosu, sa nekoliko slojeva koji frizuri daju volumen i gustinu. Međutim, zbog svojih slojeva pixie frizuru neophodno je negovati i redovno šišati kako bi zadržala svoj zamišljeni izgled.

Buzz cut

Buzz cut se više ne smatra ekstremnom frizurom, a sve više žena se odlučuje za nju. To je kratka, gotovo obrijana kosa nalik na onu kakvu su nosile Šeron Stoun i Demi Mur. Buzz frizura se veoma lako održava i neguje, a sa njom više nećete morati da razmišljate o lošim danima za kosu.

Summary
Kratke frizure – 5 varijanti koje su hit ove sezone
Article Ime
Kratke frizure – 5 varijanti koje su hit ove sezone
Description
Za kratke frizure ponekad je potrebno hrabrosti, ali na kraju se uvek ispostavi da je takva promena izuzetno podmlađujuća.
Author
Publisher Ime
Bonžur.rs
Publisher Logo

Ostavi svoj komentar