Plisirane suknje su kao stvorene za efektne odevne kombinacije

Plisirane suknje su u modi i ovog proleća. Ovaj dobro poznati damski odevni klasik, može se pronaći u midi i maxi dužinama, a posebno ga vole ženstvenije dame. Plisirane suknje se mogu naći u različitim bojama i dezenima, a možete ih kombinovati na nekoliko načina i nositi ih u raznim prilikama.

Pogledajte 5 ideja za odevne kombinacije sa plisiranim suknjama.

Plisirana suknja sa košuljom

Plisirana suknja se odlično slaže sa košuljama u beloj boji. Ovakva kombinacija idealna je za posao, ali i za neobavezni ručak ili sastanak sa prijateljicama. Upotpunite kombinaciju sa malom torbicom i spremni ste za grad.

Rolke i plisirana suknja

Plisirana suknja u kombinaciji sa crnom rolkom je savršena za ovo proleće. Ovu kombinaciju često nosi Viktorija Bekam, a čini se da nikada nije ni izašla iz mode. Možete kombinovati teget ili taminije suknje sa svetlijim rolkama, dok zlatnu plisiranu suknju možete nositi sa crnom rolkom.

Pruge za moderne kombinacije

Pruge su apsolutni trend ove sezone i zašto ih ne biste uklopili upravo sa plisiranim suknjama. Sa ovom kombinacijom ćete dobiti jedan moderan izgled, idealan za urbane devojke. Ovu odevnu kombinaciju upotpunite sa jednostavnim nakitom, poput srebrnih alki.

Majice sa printom i suknje u vedrim bojama

Majice sa printovima se takođe veoma dobro slažu sa plisiranim suknjama. Neke od najpopularnijih boja ovog proleća su smaragdno zelena, narandžasta i roze, pa suknje u ovim bojama možete ukombinovati sa bilo kojom jednobnojnom majicom sa printom.

Teksas jakne i plisirane suknje su hit ovog proleća

Teksas se ponovo vratio na piste, a ove sezone popularno je nositi dva teksas komada odjednom. Ipak, ako vam je to previše, možete kombinovati jednostavnu teksas jaknu sa plisiranom suknjom. Ovo je idealna kombinacija za prijatne prolećne dane.

Ostavi svoj komentar